Løp kulda i møte med Aktiv Trening

Vi har testet Salomons løpejakke Agile, og vi er så begeistret for den at vi nå tilbyr den sammen med Aktiv Trening, til en fantastisk pris.

12. oktober 2017 av Redaksjonen

Lett, vindtett, vannavvisende og ventilert. Lista over krav til den perfekte løpejakka er lang, for vi har jo verken lyst til å fryse eller kokke over på turen. Det er da heller ikke alle modeller på markedet som dekker alle kriteriene, men en av dem som gjør det er Salomons Agile-jakke.  

Agile betyr smidig på engelsk, og vi kan trygt si at jakka lever opp til navnet. Vår løpeglade nettredaktør oppdaget dette da han testet den under et maratonløp nylig.

”Det første jeg la merke til var vekten. Med sine 180 gram veier den jo nesten ingenting, og så følger den kroppens bevegelser veldig godt - ikke minst på grunn av de formsydde ermene. Selv på korte turer er det irriterende hvis du føler deg hemmet av klærne, men det opplevde jeg ikke med denne jakka i det hele tatt."

FÅ SEKS UTGAVER av Aktiv Trening + Salomon-jakka for 199,50 kr. (+ 59,50 kr. i porto). Du sparer 1040 kr.  Her kan du lese mer om tilbudet.

Salomon-jakka er både vannavvisende, pustende og ikke minst vindtett. Det siste fikk redaktøren vår testet for fullt ettersom maratonløpet foregikk en da da termometeret viste 10 grader og det blåste rundt 12 m/s. 


”Jeg hadde en singlet under jakka, noe som passet godt denne vindfulle dagen, og jeg følte meg ikke kald på noe tidspunkt av løpet. Hadde det vært fem grader, ville jeg rukt den med en tettsittende langermet trøye, og når det blir enda kaldere kommer jeg til å kombinere den med en tynn fleece eller lignende. Men det er ingen tvil om at dette er ei jakke som kan brukes i alle de kalde månedene, og dem er det jo en del av her i Norden."

Jakka - som både finnes i en herre- og damemodell - er utstyrt med flere praktiske detaljer som refleksstriper på ermene og ryggen, ventialsjonshull over skuldrene og to gode lommer. Den har også en fin beskyttelse mot glidelåsen så du sipper å kutte deg på halsen når du glider jakka helt opp på en kald dag. 

Vi i Aktiv Trening er faktisk så begeistret for jakka at vi har inngått en avtale med Salomon, slik at vi kan tilby nye abonnenter jakka sammen med magasinet - og til en helt fantastisk pris. Akkurat nå kan du derfor - så lenge lageret rekker – få jakka sammen med seks utgaver av magasinet for KUN 199,50 kr. (+59,50 kr. i porto), noe som sparer deg for 1040 kroner. 

Vi er sikre på at du blir like glad for jakka som vi er. Riktig god løpetur.  

PS: Det er et minus ved jakka – nemlig at du lenger kan bruke været som en unnskyldning for å droppe løpeturen. Bare så du vet det ...

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: