Cookies- og Brukervilkår
Sixpack-kuren: Uke 1: Hurra – minus 2,5 kg!

2,5 kilo smør

Det tilsvarer det jeg har gått ned under sixpack-kuren på bare én uke.

Uke 1: Hurra – minus 2,5 kg!

Yes! Første uke av sixpack-kuren har gått over all forventning. Jeg har gått ned 2,5 kg og begynner å venne meg til å være litt sulten fra tid til annen.

Sixpack-kur

Fantastisk – jeg er nesten målløs over det faktum at jeg har gått ned hele 2,5 kilo den første uken. Ikke i mine villeste fantasier hadde jeg trodd at det var mulig. Men så har jeg også tatt programmet på det dypeste alvor og fulgt det til punkt og prikke. De andre er også fornøyde og kan notere vekttap på mellom 1 og 3 kilo.

Bortsett fra at kiloene nærmeste har rent av kroppen, har jeg fått en uventet bonus: Jeg sliter ikke lenger med oppblåst mage – og kanskje skyldes det fraværet av store mengder karbohydrater fra forskjellige stivelseskilder. Eller at jeg har kuttet ut søtsaker, kake og sjokolade. Hvem vet?

Det har likevel ikke gått helt smertefritt. Det krever sin mann å venne seg til sult, men det hjelper at man først kjenner det like før lunsj og middag, når magesekken er fullstendig tom. Det er til å leve med når jeg vet at jeg snart kan spise meg god og mett.

Prøv I FORM Kostdagbok gratis i 5 dager – og få oversikt over det daglige kaloriinntaket

Porsjonene har blitt betydelig mindre, men til min store overraskelse føler jeg meg likevel behagelig mett etter frokost, lunsj og middag.

Det eneste minuset er nok at jeg risikerer å bli lei av kjøtt med grønnsaker – som er det jeg oftest spiser til lunsj og middag. Kanskje jeg skal forsøke å finne litt flere wok- og fiskeretter.

UKENS SIXPACK TIPS

Finn noen kolleger eller venner å slå deg sammen med hvis du vil gå ned noen kilo – det hjelper både på moralen og disiplinen at flere er i samme båt. Det føles mer forpliktende enn å føre kampen mot badevekten helt alene. Det er mer som står på spill når det er andre som følger med på hvordan det går.

Sjekk sixpack-kuren


NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med masse tips om trening.

Mest leste
Få sixpack på bare 6 uker

Få sixpack på bare 6 uker

Sixpack-kur |

Er du klar til sommeren? Vi har satt ...

Sjekk sixpack-kuren
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Spis deg til sixpack

ExclusiveExclusiveSpis deg til sixpack

Sixpack-kur |

Skal du ha vaskebrettmage, må du også ...

Les mer
Uke 6: Vi er i mål!

Uke 6: Vi er i mål!

Sixpack-kur |

Slik, ja! Jeg har kvittet meg med 9,7 ...

Les mer
Fire myter om sixpacken

Fire myter om sixpacken

Six pack |

Hvis du vil ha en tydelig sixpack, så ...

Les mer
Rask og effektiv magetrening

Rask og effektiv magetrening

Six pack |

Vi fokuserer spesielt på magemusklene, ...

Treningsprogram
Nyeste
Ønsker du deg sixpack? Slik bør du spise

Ønsker du deg sixpack? Slik bør du spise

Six pack |

Dessverre får man ikke sixpack bare ved ...

Les mer
Verdens beste mageøvelse

Verdens beste mageøvelse

Six pack |

Trenger magetreningen en oppgradering, ...

Les mer
Fire myter om sixpacken

Fire myter om sixpacken

Six pack |

Hvis du vil ha en tydelig sixpack, så ...

Les mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Den optimale magetreningen

ExclusiveExclusiveDen optimale magetreningen

Six pack |

Det går raskere å kvitte seg med ...

Les mer
Hvordan få synlige magemuskler

Hvordan få synlige magemuskler

Spør oss |

Mange tror at vaskebrettet på magen ...

Les mer
Sterk chili con carne

Oppskrift | Sterk chili con carne