Cookies- og Brukervilkår
Sixpack-kuren: Uke 3 - Krise

Han gikk ned 2 kg

Det gikk litt tregt for de fleste i uke 3 av sixpack-kuren. Richo, hvis "startmage" du ser her, klarte likevel å gå ned hele 2 kg.

Uke 3: Krise

Etter to fantastiske uker da jeg gikk ned 4,5 kg, ser det ut til å ha stoppet opp. Bare 800 gram denne uken. Vår sixpack-guru trøster likevel med at det er helt greit.

  • Av Jannik Petersen
Sixpack-kur

Krise. Jeg har ikke klart mer enn 800 gram den siste uken, og det er skuffende etter to fantastiske uker med rå resultater. På den annen side er det ikke overraskende, skal vi tro slankeguru Martin Kreutzer.

Det er uvanlig at noen går ned med samme progresjon og hastighet halvannen måned i strekk. Kroppen kan finne på å stritte imot, eller det kan tenkes at man ubevisst unner seg litt mer mat enn man gjorde de første par ukene.

Jeg finner frem brevvekten. Heretter skal alt veies, som jeg gjorde de første to ukene. Det hjelper selvfølgelig ikke at jeg måtte hoppe over tre treningsdager på grunn av sykdom, men det skal ikke være noen unnskyldning.

Eneste trøst er at også de andre har kommet til et platå. Heller ikke de har gått ned mer enn 800–900 gram i løpet av uken. Likevel er det fortsatt én som holder fanen høyt hevet med et vekttap på to kilo.

UKENS SIXPACK-TIPS

Gå av toget eller bussen et par stoppesteder før du pleier, og gå den siste biten til fots. Du får en forfriskende start på dagen og forbrenner mange kalorier vi å gå en tur i raskt tempo. Det kan være lettere enn å få tatt seg sammen til å gå en tur etter middag.

Slik går det med oss under kuren – uke for uke
Utgangspunktet Uke 1 Uke 2 Uke 3
Jannik
Vekt: 83,1 kg
Livvidde: 90 cm
Fett-%: 16,5 %
-2,5 kg -2,0 kg -0,8 kg
Peter
Vekt: 80,1 kg
Livvidde: 90 cm
Fett-%: 16,5 %
-3,2 kg -1,2 kg -1,3 kg
Michael
Vekt: 82,9 kg
Livvidde: 101 cm
Fett-%: 26,5 %
-2,7 kr -2,2 kg -0,7 kg
Richo
Vægt: 73,2 kg
Livvidde: 90,5 cm
Fett-%: 20,5 %
-1,6 kg -0,8 kg -2,0 kg
Frank
Vekt: 87,3 kg
Livvidde: 86 cm
Fett-%: 13,5 %
-2,0 kg -1,2 kg -0,2 kg

Sjekk sixpack-kuren


NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med masse tips om trening.

Mest leste
Sov deg til en flat mage

Sov deg til en flat mage

Sixpack-kur |

Mangel på søvn gjør deg nemlig fet – ...

Les mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>God fordøyelse gir flat mage

ExclusiveExclusiveGod fordøyelse gir flat mage

Sixpack-kur |

Det hjelper ikke stort med harde ...

Les mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Verdens beste mageøvelse

ExclusiveExclusiveVerdens beste mageøvelse

Magetrening |

Hvilken øvelse gir mest effektiv ...

Les mer
3 snarveier til vaskebrett

3 snarveier til vaskebrett

Six pack |

Drømmer du om sixpack, men synes veien ...

Les mer
En virkelig effektiv mageøvelse

En virkelig effektiv mageøvelse

Spør oss |

Jeg tar sit-ups hver morgen, men er det ...

Les mer
Nyeste
Ønsker du deg sixpack? Slik bør du spise

Ønsker du deg sixpack? Slik bør du spise

Six pack |

Dessverre får man ikke sixpack bare ved ...

Les mer
Verdens beste mageøvelse

Verdens beste mageøvelse

Six pack |

Trenger magetreningen en oppgradering, ...

Les mer
Fire myter om sixpacken

Fire myter om sixpacken

Six pack |

Hvis du vil ha en tydelig sixpack, så ...

Les mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Den optimale magetreningen

ExclusiveExclusiveDen optimale magetreningen

Six pack |

Det går raskere å kvitte seg med ...

Les mer
Hvordan få synlige magemuskler

Hvordan få synlige magemuskler

Spør oss |

Mange tror at vaskebrettet på magen ...

Les mer