Cookies- og Brukervilkår
Sixpack-kuren: Uke 4 – gjenstridig spekk

Selv salaten blir veid

Jeg har vært 100 prosent pliktoppfyllende denne uken, og har til og med veid maten. Likevel har jeg ikke gått ned mer enn 400 gram.

Uke 4: Gjenstridig spekk

Spekket er gjenstridig, og denne uken har jeg ikke gått ned mer enn 400 gram. Sixpack-guru Martin Kreutzer minner meg likevel om at jeg har gått ned i alt 5,7 kilo på fire uker. Og det er fantastisk, selv om denne ukens vekttap er litt skuffende.

  • Av Jannik Petersen
  • Foto: Jannik Petersen
Sixpack-kur

Spekket er gjenstridig. Bare 400 gram ekstra vekttap har det blitt på en hel uke, selv om jeg har vært fulgt sixpack-kuren til punkt og prikke.

Det verste er nesten at jeg skal på ferie neste uke, og det gjør det ikke lettere å få trent og spist optimalt. Jeg vet at jeg ikke får sjansen til å styrketrene tre ganger, men kanskje jeg kan få lov av min kjære til å ta i hvert fall én tur i et spansk treningssenter og løfte noe tungt der.

På den annen side får jeg garantert gått mye mer enn jeg normalt gjør på en vanlig arbeidsdag, som stort sett tilbringes sittende. Vi får se. Jeg har lovt meg selv at jeg i hvert fall ikke vil legge på meg igjen, og jeg håper i mitt stille sinn at jeg kan bli kvitt ytterligere en kilo eller to.

Vår slankeguru, Martin Kreutzer, har forsøkt å trøste meg litt via epost. Han skriver at jeg må se alle de fire første ukene som en helhet, og jeg har faktisk gått ned 5,7 kilo. Det tilsvarer halvannen kilo hver uke, og det er mye mer enn man normalt kan forvente å gå ned under en slankekur. Det er en god melding å ha med seg i bagasjen når jeg drar på ferie.

UKENS SIXPACK-TIPS

Ikke vei deg mer enn én gang per uke. Vekten kan nemlig godt variere med hele og halve kiloer fra dag til dag – avhengig av hvor mye du har drukket, hva du har spist og om du har trent hardt.

Hvis du veier deg hver dag, risikerer du demoraliserende nedturer på grunn av feilmålinger. Venn deg til å gå på badevekten for eksempel så snart du har stått opp hver fredag morgen. Da har du verken mat eller drikke i magen, og målingen kan sammenlignes med resultatet fra forrige uke.

Slik går det med oss under kuren – uke for uke
Utgangspunktet Uke 1 Uke 2 Uke 3 Uke 4
Jannik
Vekt: 83,1 kg
Livvidde: 90 cm
Fett-%: 16,5 %
-2,5 kg -2,0 kg -0,8 kg -0,4 kg
Peter
Vekt: 80,1 kg
Livvidde: 90 cm
Fett-%: 16,5 %
-3,2 kg -1,5 kg -1,4 kg -1,4 kg
Michael
Vekt: 82,9 kg
Livvidde: 101 cm
Fett-%: 26,5 %
-2,7 kr -2,2 kg -0,8 kg -1,9 kg
Richo
Vægt: 73,2 kg
Livvidde: 90,5 cm
Fett-%: 20,5 %
-1,6 kg -0,8 kg -2,0 kg -1,0 kg
Frank
Vekt: 87,3 kg
Livvidde: 86 cm
Fett-%: 13,5 %
-2,0 kg -1,2 kg -0,2 kg -1,3 kg

Sjekk sixpack-kuren


NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med masse tips om trening.

Mest leste
Få sixpack på bare 6 uker

Få sixpack på bare 6 uker

Sixpack-kur |

Er du klar til sommeren? Vi har satt ...

Sjekk sixpack-kuren
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Spis deg til sixpack

ExclusiveExclusiveSpis deg til sixpack

Sixpack-kur |

Skal du ha vaskebrettmage, må du også ...

Les mer
En virkelig effektiv mageøvelse

En virkelig effektiv mageøvelse

Spør oss |

Jeg tar sit-ups hver morgen, men er det ...

Les mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Tren deg til sixpack

ExclusiveExclusiveTren deg til sixpack

Sixpack-kur |

Klassiske mageøvelser er ikke nok hvis ...

Les mer
Lev deg til sixpack

Lev deg til sixpack

Sixpack-kur |

Hormonbalansen og tarmfunksjonen har ...

Les mer
Nyeste
Ønsker du deg sixpack? Slik bør du spise

Ønsker du deg sixpack? Slik bør du spise

Six pack |

Dessverre får man ikke sixpack bare ved ...

Les mer
Verdens beste mageøvelse

Verdens beste mageøvelse

Six pack |

Trenger magetreningen en oppgradering, ...

Les mer
Fire myter om sixpacken

Fire myter om sixpacken

Six pack |

Hvis du vil ha en tydelig sixpack, så ...

Les mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Den optimale magetreningen

ExclusiveExclusiveDen optimale magetreningen

Six pack |

Det går raskere å kvitte seg med ...

Les mer
Hvordan få synlige magemuskler

Hvordan få synlige magemuskler

Spør oss |

Mange tror at vaskebrettet på magen ...

Les mer