Produktinfo: Robust, vann- og støvtett deksel til iPhone 5. Fås også til iPhone 4 og iPad. Vekt: 30 g.

IPhone-rustning

Er du lite flink til å passe på iPhonen, er Lifeproof en god investering.

## LifeProof iPhone 5 Cover | |

Funksjon: Glimrende. Dekselet beskytter uten å påvirke funksjonene.

Kvalitet: Virker vellaget, med robuste materialer.

God til prisen: Dyrt deksel, men det kan det være verdt.

Konklusjon: LifeProof er et av de beste alternativene når du vil beskytte iPhonen optimalt. Det ser relativt bra ut, det fungerer akkurat som det skal, og det beskytter uten å påvirke telefonens funksjonalitet. Likevel virker prisen på 749 kroner litt vel drøy.

Pris: 749 kr

www.lifeproof.com

Til tross for produsentens løfter om at LifeProof iPhone 5 Case både er støtsikker, vann- og støvtett, er vi ikke like skråsikre idet vi kaster vår splitter nye iPhone 5 gjennom luften og ser den lande hardt i en sølepytt.

Dekselet består av et todelt plastskall som klikkes sammen rundt en isolerende O-ring. Alle telefonfunksjoner kan betjenes fra utsiden, og tilkoblinger til lader- og hodetelefonkontakt, der det nødvendigvis må være hull i kapslingen, er også støv- og vanntette. Betjeningen av berøringsskjermen skjer via en klar og ganske kraftig plastfolie.

Det fungerer upåklagelig – også med våte fingre. Lyden fra høyttaleren trenger fint gjennom plasten, og også kameraet fungerer som det skal, takket være optisk glass i dekselet. Og dekselet virker: Vår iPhone overlevde heldigvis både flyturen og den våte landingen.

Gode detaljer

Tynt og sterkt Dekselet er tynt, robust og vanntett ned til to meter. Vanntett Forlengerledning med skrukobling gør hodetelefonkontakten vanntett.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

bonniershop

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: