Cookies- og Brukervilkår
Sykkeljakker: Test av 17 jakker og vester for sykling

Stor test av 17 sykkeljakker og vester

Last ned og se den store testen.

Sykkeljakker: Test av 17 jakker og vester for sykling

Aktiv Trening har testet 17 av markedets nyeste jakker og vester for sykling. Finn den beste sykkeljakken eller -vesten.

  • Aktiv Trening nr. 8, 2013

En lettpakket sykkeljakke eller -vest som får plass i lommen på sykkeltrøyen og klar til bruk når det blåser opp, er en god forsikring med nedkjøling i usikkert vær.

Last ned testen av sykkeljakker og sykkelvester

Aktiv Trening har testet 17 sykkeljakker og -vester. Last ned testen og les både om den grisedyre vinneren og om modellen som gir mest for pengene.

Last ned filen her.

Slik tester Aktiv Trening

Samlet vurdering: Sluttkarakteren for enkelt vest eller jakke er en helhetsvurdering med fokus på komfort, pakkbarhet, passform og opplevelse på sykkelturer med vekslende intensitet.

Det er forskjell på om vesten eller jakken skal brukes på landeveien eller i skogen, om du bare skal kunne ta den frem hvis været skifter – eller om du vil ha den på under hele turen. Det har vi tatt høyde for i testen, der erfarne sykkelryttere har brukt de forskjellige modellene flittig og vurdert dem etter en rekke forskjellige parametre og under forskjellige forhold.

Vi har valgt å legge relativt stor vekt på hvor lette produktene er å pakke, altså hvor store de er i sammenpakket tilstand. Produktene er primært ment som en nødløsning som du tar med på dager med skiftende vær. Det er nemlig vår erfaring at du er mer tilbøyelig til å ta med en liten jakke eller vest enn en stor.

Som alltid har vi sammenfattet inntrykkene for hver modell i en konklusjon som i kortform viser sterke og svake sider, i tillegg til at vi forklarer hva slags bruk plagget er best egnet til.

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med masse tips om trening.

Mest leste
Passform for sykkelbruk

Passform for sykkelbruk

Sykkelklær |

Vi er svært begeistret for den ekstremt ...

Anmeldelse av TNF Puddle Jacket
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>TEST: De beste sykkeljakkene og -vestene

ExclusiveExclusiveTEST: De beste sykkeljakkene og -vestene

Sykkelklær |

Aktiv Trening har testet 17 av ...

Les mer
Sykkeljakke for fartsdjevler

Sykkeljakke for fartsdjevler

Sykkelklær |

Det er lagt stor vekt på både detaljer ...

Les mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Lett som en fjær

ExclusiveExclusiveLett som en fjær

Sykkelklær |

Fine detaljer og gjennomført passform ...

Anmeldelse av Craft Bike Featherlight Jacket
Helstøpt racerbukse

Helstøpt racerbukse

Sykkelbukse |

Newline har laget en bukse som tåler ...

Anmeldelse av Newline Bike Laser Bib
Nyeste
Vanntett luksus

Vanntett luksus

Sykkelklær |

Den nye vanntette sykkelvesten fra ...

Les mer
Sykkeltur i regn og sludd

Sykkeltur i regn og sludd

Sykkelklær |

Skal du utvide sykkel-garderoben med ...

Les mer
Suveren sykkelbukse

Suveren sykkelbukse

Sykkelbukse |

Den nye sykkelbuksen Glow Bib fra Craft ...

Les mer
Synlig sykkeltur

Synlig sykkeltur

Sykkelklær |

Robust, trafikksikker og relativt ...

Les mer
Fargerik sykkeltrøye

Fargerik sykkeltrøye

Sykkelklær |

Den langermede sykkeltrøyen fra Endura ...

Les mer