Cookies- og Brukervilkår
Treningsapper: Test og anmeldelse av treningsapper 2013

Stor test av 18 treningsapper

Last ned og se den store testen.

De beste appene til din trening

Det finnes utrolig mange treningsapper. De beste gjør telefonen til en avansert treningsklokke eller en kyndig personlig trener. De dårligste er bortkastet tid. Vi har sjekket utvalget og funnet de beste.

  • Aktiv Trening nr. 2, 2013

Det er en kunst å velge den rette treningsappen. Utvalget er digert, og mange apper gjør omtrent det samme. Kvaliteten varierer voldsomt, og særlig når det gjelder fitnessapper med treningsinstruksjoner er det viktig å velge riktig. De dårligste appene gir feil eller mangelfull veiledning og kan i verste fall gjøre at du pådrar deg en skade.

Nike+ Training er en glimrende fitnessapp med et omfattende utvalg av øvelser og grundig, inspirerende veiledning via video og tale. Derimot er den ikke det beste valget når det gjelder veiledning i fitnessøvelser.

Les også: Det gode tilbehøret til smarttelefonen

Last ned vår store test av 18 apper, og se hvilken det er. Se også hvilken app du bør velge når du vil ha GPS-sporing av løpe- eller sykkelturen.

Last ned filen her.

Slik har vi testet

Samlet vurdering: Hver enkelt treningsapp er vurdert ut fra brukervennlighet, funksjoner og evnen til å gi en god, kyndig og presis veiledning.

Det finnes to hovedgrupper av treningsapper (app står for applikasjon, eller program).

Den ene er apper som kan spore, altså måle avstand ved hjelp av telefonens GPS. De er gjerne ment for løping eller sykling, der du kan måle hvor langt, hvor fort osv. du beveger deg. Disse er i praksis like presise som en løpe- eller sykkelklokke med GPS, siden GPS-mottakeren i en smarttelefon ofte er ganske god. Denne apptypen har vi generelt vurdert ut fra den umiddelbare bruksopplevelsen, generell brukervennlighet og funksjonalitet.

Den andre typen er apper som kan veilede ved spesifikk trening. Det kan være mageøvelser, forskjellige vekt-øvelser eller noe helt annet. Disse har vi vurdert ut fra hvor lette de er å komme i gang med og hvor korrekt og presist de veileder. Alle apper er testet på de telefonene de er tilgjengelige for – gjerne iPhone og Android.

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med masse tips om trening.

Mest leste
Månedens app: Give me twenty!

Månedens app: Give me twenty!

Treningsapp |

Runtastic Push Ups hjelper deg å telle ...

Les mer
Telefon med puls

Telefon med puls

Treningsapp |

Koble pulsbeltet fra Garmin eller Polar ...

Les mer
I enkleste laget

I enkleste laget

Treningsapp |

Garmins treningsapp for smarte ...

Anmeldelse av Garmin Fit App
De beste appene

De beste appene

Treningsapp |

Hvilke er de beste appene for trening ...

Les mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>De beste appene til din trening

ExclusiveExclusiveDe beste appene til din trening

Treningsapp |

Det finnes mengder av treningsapper. De ...

Les mer
Nyeste
3 skyggesider ved onlinetrening

3 skyggesider ved onlinetrening

Treningsapp |

Digitale treningsuniverser kan både ...

Les mer
DNA-tilpasset helseapp

DNA-tilpasset helseapp

App |

Snart kan du få råd om helse og trening ...

Les mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-hvid-at_23.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtrening.com/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus-orange-at_24.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Gode apper til trening

ExclusiveExclusiveGode apper til trening

Apper |

En app kan være en fantastisk ...

Les mer
Månedens app: Styrkeappen

Månedens app: Styrkeappen

Treningsapp |

Med appen fra Stronglifts kan du ...

Les mer
Månedens app: Næringsinnhold

Månedens app: Næringsinnhold

Treningsapp |

Matvareinfo er en enkel app som gir god ...

Les mer