Få den ULTIMATE strikkpakken!

Nå kan du trene hele kroppen – enkelt! Vi har satt sammen den ultimate strikkpakken, slik at du trene deg til en sterk og veltrent kropp, akkurat når det passer deg. Få strikkpakken som gave sammen med fire numre av Aktiv Trening for BARE 149 kr. + porto!

20. desember 2021

KOM I FORM MED AKTIV TRENING

Trening med strikk er populært som aldri før. Det er det god grunn til. For det er en fantastisk måte å få en sterk og veltrent kropp på, uten bruk av vekter.

Derfor har redaksjonen i Aktiv Trening satt sammen den ULTIMATE pakken med treningsstrikker til deg. Som noe helt unikt kan du feste strikkene i døra. Det betyr at du kan gjøre hundrevis av øvelser og få trent hele kroppen – enkelt og effektivt.

Akkurat nå får du strikkpakken til en FANTASTISK pris!

Derfor er strikkpakken genial!

  • BESTEM VANSKELIGHETSGRADEN SELV: Pakken inneholder fem strikker av ulik styrke, slik at du enkelt kan tilpasse treningen til ditt nivå.

  • FEST STRIKKENE I DØRA: Bruk det medfølgende dørfestet til å festet STRIKKENE i toppen, bunnen eller siden av døra. Det åpner for utallige øvelser for HELE kroppen, som du ikke kan ta med vanlige treningsstrikker.

  • TREN HELE KROPPEN – EFFEKTIVT: Undersøkelser viser at trening med strikk gir samme, gode resultater som trening med vekter. For musklene dine merker bare retningen, belastningen og hastigheten du utfører øvelsene med. Alt det kan du justere med denne pakken.

  • TREN NÅR DU HAR TID: Har du bare 20 eller 30 minutter til trening? Bare fest strikken i døra, og du er klar til å trene. Bare noen få minutter utgjør en stor forskjell.

  • TREN OVERALT: Strikkpakken tar nesten ikke noe plass, så den er lett å ta med på reise, slik at du kan holde formen ved like – uansett hvor du er.

TILBUD: Gled deg til å motta

1. Den ultimate strikkpakken


Med denne strikkpakken får du uante treningsmuligheter. Prøv for eksempel:

  • TRENING MED MOTVEKT: Når du fester strikkene i døra, er det nesten som å ha kabeltårnet fra treningsenteret hjemme. Fest strikkene lavt for å trene bein og rumpe eller høyt for å ta øvelser for overkropp og armer.
  • EFFEKTIV STYRKETRENING MED SMART TILBEHØR: Få ENDA mer ut av treningen med de medfølgende ankelstroppene og håndtak. De kan både brukes til øvelser med døra som motvekt eller til klassisk strikktrening på gulvet.
  • PULSTRENING MED BELASTNING: Trodde du at treningsstrikker bare var til styrketrening? Da må du tro om igen! Få opp pulsen med effektiv kondisjonstrening med strikk – for eksempel kan du ta bokseøvelser med motvekt for å få fart på forbrenningen.

2. 4 numre av Aktiv Trening rett i postkassa


Gled deg til et flott magasin, som sprudler av treningsglede. Aktiv Trening er for menn og kvinner som vil ha inspirasjon til treningen – og fascineres av spennende kunnskap og historier fra idrettens verden. Vi leverer de 4 numrene av Aktiv Trening gratis til din postkasse. Deretter kan du når som helst si opp abonnementet.

OG!

3. Du får også digital tilgang


Som en del av abonnementet får du dessuten gratis tilgang til de siste 12 numrene av Aktiv Trening gjennom appen Wype.

Du kommer ikke til å savne motivasjon på lang tid!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: