Få en sterk kropp – enkelt og effektivt!

NYHET: Få en treningspakke med utstyr, øvelsesguide og Aktiv Trening til en helt fantastisk pris. Det har aldri vært lettere eller billigere å komme i toppform.

9. juni 2021 av Redaktionen

Nå kan du bli sterk og veltrent – når du vil og hvor du vil. Vi i Aktiv Trening har satt sammen en treningspakke med utstyr du kan bruke for å få en sterk kropp, uten at du trenger å dra på treningssenteret.

Treningspakka består av et stramt treningsbånd, en elastisk treningsstrikk, en flott treningsmatte og den digitale treningsguiden Sterk og veltrent! med øvelser som er spesielt valgt ut av Aktiv Trenings styrkeekspert. I tillegg får du fire numre av Aktiv Trening med masse inspirasjon og motivasjon.

Akkurat nå kan du få det hele til en EKSTRA RIMELIG pris.

Din treningspakke består av tre deler, som vil hjelpe deg å nå dine mål.

  • EFFEKTIVT TRENINGSUTSTYR – som styrker hele kroppen på en skånsom måte.
  • GUIDE MED ØVELSER – 18 øvelser du kan ta med ditt nye utstyr. Øvelsene er spesielt valgt ut av vår styrkeekspert, slik at du får styrket hele kroppen.
  • NY INSPIRASJON JEVNLIG – du kan også glede deg til fire numre av Aktiv Trening, som hver måned er fullt av motiverende artikler om trening, tester av klær og utstyr, effektive øvelser samt sunne og gode oppskrifter.

Treningspakka er ditt eget treningssenter

Da vi skulle sette sammen treningspakka, valgte vår styrkeekspert fort et stramt treningsbånd og en elastisk treningsstrikk. Det er ikke tilfeldig. Undersøkelser viser at trening med strikk gir like gode resultater som trening med vekter på et treningssenter. Musklene merker ikke forskjell på om du bruker strikk eller vekter av jern. De merker bare:

  • Retningen du belaster musklene i.

  • Hvor fort du tar øvelsene.

  • Hvor stor belastningen er.

Det er alle faktorer du enkelt kan justere med redskapene i denne pakka, slik at du får enkel og effektiv trening.

1. Treningsstrikk

Den lille treningsstrikken ser kanskje uskyldig ut, men det skal du ikke la deg lure av. For det er et fantastisk redskap, som hjelper deg med å få enda mer ut av treningen – enkelt og effektivt. Treningsstrikken er spesielt bra til å trene bein, rumpe og mage, men den kan brukes til å gi ekstra motstand i en lang rekke øvelser, slik at du får trent hele kroppen.

2. Treningsbånd

Møt ditt nye favorittredskap. Med et treningsbånd kan du trene alle de store muskelgruppene – ikke minst på overkroppen. Treningsbåndet er en lang, solid strikk med polstrede håndtak i begge ender. Det kan brukes til klassiske øvelser som trener biceps og triceps, men det er også fantastisk til roing, skulderpress eller brysttrening.

3. Treningsmatte

En god treningsmatte er uunnværlig når du skal trene hjemme. Derfor har vi valgt en matte som er sklisikker og myk å ligge på når du tar øvelser. Matta er designet slik at den enkelt kan brettes og pakkes sammen når du ikke bruker den, eller hvis du vil ha den med deg. Det gjør den også enkel å bruke som ekstra polstring til albuene, hvis du for eksempel tar planke.

4. Digital øvelsesguide

Du får også den digitale øvelsesguiden Sterk og veltrent! med 18 effektive øvelser du kan ta med treningsbåndet, treningsstrikken og treningsmatta. Øvelsene er valgt ut av Aktiv Trenings styrkeekspert, slik at du effektivt får trent hele kroppen. Alle øvelsene er illustrert med bilder og tekst, der vi forklarer hvordan du utfører øvelsen korrekt og hvilke muskelgrupper den trener.

I tillegg får du fire numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som hver måned er fullt av kunnskap og gode råd til treningen. Vi gir deg også de beste styrkeøvelsene, motiverende programmer og gode forslag til hva du bør spise for å få energi før trening – og for å restituere etterpå. Du får også GRATIS tilgang til de 12 siste numrene av Aktiv Trening gjennom appen Wype.

Så glem alt om å stå i kø til apparatene på treningssenteret. Med denne treningspakka kan du trene når du vil og hvor du vil. Vi sender deg utstyret og øvelsesguiden, slik at du får du alt du trenger for å få sterke, markerte muskler – enkelt og effektivt.

God trening!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: