Få sportsbrille Bestill Aktiv Trening og få denne lette allround Stingway sportsbrillen med på kjøpet.Se hele tilbuddet

Få en Stingway sportsbrille

En god sportsbrille er helt nødvendig for å beskytte øynene mot sol, skitt og insekter. Tegner du nytt abonnement på Aktiv Trening, får du akkurat nå en lett sportsbrille fra Newline og en stor sykkelguide med på kjøpet.

17. mai 2013

En god sportsbrille er helt nødvendig for å beskytte øynene. Sportsbrillen beskytter mot UV-stråling, støv, insekter og piskende greiner – for ikke å snakke om vind som får øynene til å renne og gjør at du ser dårlig.

TILBUD: Få 3 nummer av Aktiv Trening + sportsbrille + sykkelguide for 99,90 + porto og eksp.

Newline Stingway sportsbrille + sykkelguide | |

**En god

sportsbrille

er nødvendig hvis du vil beskytte øynene mot støv, insekter og skadelig UV-stråling.**

Sportsbrillen fra Newline er svært lett og kan brukes til nesten alle slags aktiviteter. Justerbar neserygg og bøyelige gummistenger som kan formes etter ansiktet, sørger for perfekt passform slik at brillen kan tilpasses etter egne ønsker.

Om Stingway sportsbrille* Neserygg og stenger er av gummi, slik at brillen er lett å justere * UV-beskyttelsen tilsvarer en UV-indeks 400 * Leveres i hardt etui for sikker oppbevaring * Mikrofiberklut følger med

Verdi: 399,00

Stort digital sykkelguide! Få mye mer ut av treningstiden på landeveissykkelen med Aktiv Trenings store spesialguide. Du får masser av tips, råd og veiledning om inspirerende og effektive treningsturer som garantert får fart på treningen – både alene og sammen med sykkelkompisene. I tillegg får du konkrete kjøpeguider og ekspertenes beste råd og tips når du skal kjøpe sykkel, hjelm, sykkelbukser, datamaskin og annet nytt sykkelutstyr.


Vårt tilbud på Aktiv Trening og sportsbrille

To nummer av Aktiv Trening – fulle av tips og råd til trening, og med test av det nyeste utstyret. + Stingway sportsbrille – superlette og lette å justere. Passer til løping, sykling o.l. + Digital sykkelguide – 27 inspirasjonfylte sider.

Samlet verdi: 737,85 kr. Din spesialpris: 99,90 kr. + porto og eksp.

Sjekk tilbudet

Vil du heller ha en løpejakke?

Har du allerede en god sportsbrille? Da kan du i stedet velge å få en vindtett løpejakke fra Craft med ditt abonnement.

Spennende! Fortell mer om løpejakken


Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: