Abonnementstilbud

Knivene fra Hasaki Omakase er med sitt flotte design og gode kvalitet en super investering. Som en del av vårt abonnementstilbud kan du nå få dem til en super pris. 

Få et flott knivsett med Aktiv Trening for BARE 69,50 kr.

Akkurat nå kan du få et flott, japansk knivsett sammen med et hefte med gode oppskrifter og to nummer av Aktiv Trening for BARE 69,50 kr. Det er hva vi kaller en god deal.

25. mai 2021 av Redaktionen

Veien til en sunn livsstil med masse energi starter på kjøkkenet. Derfor kan du akkurat nå få det gode japanske knivsettet Hasaki Omakase sammen med et hefte med gode oppskrifter og to numre av Aktiv Trening for BARE 69,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto). Settet består av en 32 cm lang filetkniv, som gir rene snitt i både fisk og kjøtt, samt en god, tung kokkekniv, som er perfekt til å skjære og hakke grønnsaker med.

En japansk kokkekniv må oppfylle tre krav. Den skal ha god balanse, slik at den er enkel å jobbe med i mange timer, den skal være superskarp og den skal kunne holde skarpheten lenge. Hasaki Omakase er et knivsett i høy kvalitet med et stramt japansk design, som oppfyller alle de tre kravene til fulle!


Du får to gode kniver:

1. Nakiri
Nakiri er en klassisk, tung kokkekniv, som er 30 centimeter lang. Kniven er perfekt til å skjære og hakke grønnsaker.

2. Yanagiba
Denne filetkniven på hele 32 centimeter gir med sitt fleksible blad flotte, rene snitt i både fisk og kjøtt.

Få knivsettet + den digitale guiden Supermat +
2 numre av Aktiv Trening for BARE 69,50 kr. Du sparer 609 kr!

Se her hvorfor knivsettet er så fantastisk:

 • Knivbladet er laget av en rustfri stållegering med et smeltepunkt på mellom 1400 og 1450 grader. Det sikrer stålet den rette styrken og gjør at kniven kan slipes ultraskarp og holder skarpheten lenger.
 • Skaftet er av formstabilt pakkatre med tydelige årringer. Det er tilpasset i hånden og etterpå lakket tre ganger, slik at det holder år etter år.
 • Skjøtet mellom knivbladet og skaftet er utrolig nøyaktig og vakkert utført.

I denne videoen kan du få en forsmak på det tidløse knivsettet: 

PLUSS: Vårt digitale hefte: Supermat

Som en del av ditt tilbud får du dessuten et 34 sider langt digitalt hefte om Supermat. Heftet inneholder gode oppskrifter, råd til hva du burde putte i handlekurven, informasjon om hver enkelt matvare, kunnskap om deres gode egenskaper og mye, mye mer. Gled deg til det flotte heftet om supermat og piff opp måltidene dine med sunne og gode råvarer som gir deg masse energi!

Få knivsettet + den digitale guiden Supermat +
2 numre av Aktiv Trening for BARE 69,50 kr. Du sparer 609 kr!

Supermat
Digitalt hefte: Supermat

Hva er fordelene ved å bestille dette abonnementstilbudet? Du får:

 1. Knivsettet fra Hasaki Omakase
 2. Det digitale heftet: SUPERMAT
 3. En besparelse på 609 kr.
 4. Snarveien til et sunt og aktivt liv.
 5. Den nyeste kunnskapen innen løping, sykling, styrketrening, kosthold og helse
 6. Markedets mest omfattende tester og anmeldelser av utstyr og klær til trening
 7. Du kan lese de siste 12 utgavene av Aktiv Trening digitalt, når det passer deg – i vår enkle og brukervennlige app WYPE.
 8. Du kan si opp abonnementet når som helst. Etter tilbudet fortsetter abonnementet å løpe til 89,50 kr per nummer inkludert levering.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: