Få et sett trådløse hodetelefoner for BARE 149 kroner!

Glem alt om irriterende ledninger. Nå kan du få et sett trådløse hodetelefoner med super lyd + 4 numre av Aktiv Trening for bare 149 kr (+ porto). Men BARE så lenge lageret rekker.

22. desember 2021

AKTIV TRENING ANBEFALER:

Løp hele året med fete hodetelefoner!

Det finnes neppe noe mer motiverende på løpeturen enn musikk. Det er fantastisk til å holde farten oppe og distrahere tankene når det blir tungt.


Derfor har vi i Aktiv Trening satt sammen en løpepakke, som gir deg masse motivasjon i det nye året. Pakken inneholder et sett hodetelefoner, som er perfekte til løping, en stor guide med våre beste råd til å løpe hele året og fire numre av Aktiv Trening.

Og du får alt sammen for BARE 198 kr!

Her er alt du får:

1. GAVE: ET SETT FLOTTE HODETELEFONER


Hodetelefonene har flott design, god passform og er trådløse. De er enkle å pare med telefonen via bluetooth, og når du først har gjort det én gang, kobler de seg automatisk på, så fort du tar dem ut av etuiet.

Du får:

  • God og skarp lyd. Nyt din favorittmusikk, podkast eller en lydbok, mens du trener eller er på farten.

  • Perfekt passform. Du får ørepropper i tre ulike størrelser, som er enkle å bytte ut, slik at hodetelefonene passer til nettopp deg.

  • Ekstra sikkerhet. Det følger med en avtagbar gummistropp, slik at du kan ha dem hengende rundt halsen hvis du for eksempel skal snakke med noen (bare i hvit versjon).

  • Enkel betjening. Hodetelefonene har fine berøringsknapper på siden, slik at du enkelt kan skifte mellom lydspor, starte og stoppe musikken, justere lyden og besvare anrop.

  • Lang batteritid. Hodetelefonene har en batteritid på 4 timer, slik at du kan trene lenge uten at de må lades opp.

  • Rask lading. Så fort du legger dem i det medfølgende etuiet, starter ladingen. Det tar  bare en time for en full lading, og etuiet har strøm til tre ladinger.

2. GUIDE TIL Å LØPE HELE ÅRET


Du får også vår guide til hvordan du holder formen og løpegleden ved like – hele året. Mange kutter ut løpeturene når dagene blir kortere, og det er synd, for det både går ut over formen og øker skaderisikoen. Med vår guide viser vi deg hvordan du tilrettelegger for løping året rundt, slik at det ikke bare blir morsomt, men du også får mest mulig ut av det

3. FIRE NUMRE AV AKTIV TRENING


Aktiv Trening er Norges beste magasin om trening. Vi henvender oss til menn og kvinner som vil inspireres til trening – og fascineres av spennende kunnskap og historier fra idrettens verden. Du får de fire numrene av Aktiv Trening gratis i postkassa. Deretter kan du når som helst si opp abonnementet.

OG!

4. DIGITAL TILGANG


I tillegg til de nye Aktiv Trening-magasinene får du gratis tilgang til de 12 siste numrene av Aktiv Trening gjennom appen Wype. Da kommer du ikke til å mangle motivasjon på lang tid!

Og du får alt sammen for BARE 149 kr. Du sparer 779 kr!

Aktiv Trenings redaksjon har testet hodetelefonene til både terrengløping og maraton med stor suksess. Derfor håper vi du blir like glade i dem som vi er.

Med vennlig hilsen

Aktiv Trening-redaksjonen

PS: INGEN BINDINGSTID! Husk at det ikke er noen bindingstid på abonnementet på Aktiv Trening. Derfor kan du si opp abonnementet når som helst.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: