Få fire magasiner + spikermatte for kr 208,50!

Den ultimative afslapning: Få lindring og afspænding med en beroligende sømmåtte.

2. juli 2021

Opplever du hodepine og muskelspenninger etter en lang dag på jobben? Sliter du med å finne roen og få sove? Da kan en lindrende spikermatte være noe for deg.

Spikermatten stimulerer kroppen med mer enn 6000 små pigger. Når du ligger på dem, gir det en behagelig massasjeeffekt og herlig følelse av ro og velvære. Høres dette ut som noe for deg? Akkurat nå får du spikermatten med SUPERRABATT!

TILBUD: Få en lindrende spikermatte + 4 nummer av Aktiv Trening for BARE kr 208,50, inkludert levering.

Se hvordan du bruker matten:

Spikermatten fra Active Fit er til deg som trenger en pause i en travel hverdag. De mange lette trykkene på musklene føles avslappende og lindrende.

Du kan bruke spikermatten til å ta en kvalitetspause i løpet av dagen, men den er også fin like før leggetid. Spikermattens beroligende trykk kan virke avspennende, og gjøre det lettere å få sove.

Matten er dessuten enkel å bruke. Du ruller den bare ut, så kan du både ligge, sitte og stå på den etter behov. Det følger med en spikerpute, så du kan få ekstra effekt nøyaktig der du trenger det.

Men hva får helt nøyaktig for kun kr 208,50, inkludert levering?

1. Du får spikermatten fra Active Fit


Spikermatten er enkel å bruke. Bare rull den ut når du skal bruke den, så er den klar. Spikermatten har også følgende fordeler:

  • Øm rygg, skuldrer eller nakke? Matten kan plasseres så den stimulerer nøyaktig de punktene som trenger det mest.
  • Ekstra effekt med smart spikerpute– plasser den medfølgende spikerputen under de ømme føttene dine, den stive korsryggen din eller den verkende nakken for å stimulere området optimalt.
  • Enkel å transportere – du får en veske, så spikermatten enkelt kan tas med eller pakkes bort etter behov.

2. Du får 4 nummer av Aktiv Trening


I tillegg får du fire numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som hver måned er fullt av kunnskap og gode råd til treningen. Vi gir deg også de beste styrkeøvelsene, motiverende programmer og gode forslag til hva du bør spise for å få energi før trening – og for å restituere etterpå.
Du får 4 nummer av Aktiv Trening levert gratis rett i postkassen. Deretter kan du når som helst si opp abonnementet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: