Gi bort den perfekte julegaven

Gi bort en inspirerende julegave som varer langt inn i det nye året. Gi et personlig gavekort på Aktiv Trening - det er både raskt og enkelt. Sjekk selv.

30. november 2018 av Redaktionen

Det er ikke alltid lett å finne på julegaver til dem vi er glad i. Det kan til og med være vanskelig å huske hva du har gitt og fått de siste årene. 

Men slik trenger det ikke å være. I år kan du nemlig gi et personlig gavekort på Norges beste magasin for aktive menn og kvinner, Aktiv Trening. Dermed får dine nærmeste en super julegavesom kommer til å dukke opp og skape glede - måned etter måned. 

JAAA! FORTELL MEG MER OM ÅRETS BESTE JULEGAVEIDE.  

Det betyr at du gir en motiverende pakke, som er fylt med den siste kunnskapen innenfor løping, sykling, fitness og styrketrening. Med hjelp fra våre dyktige eksperter har vi også stort fokus på kosthold og gode oppskrifter, som gir energi, restituerer og virker betennelsesdempende. Vi lager også markedets mest omfattende tester av utstyr og treningsbekledning, slik at du kan velge smart og unngå irriterende feilkjøp. Aktiv Trening er også kjent for våre spennende portretter og inspirerende personer om mennesker som har kjempet og nådd sine mål. 

SJEKK hvor enkelt det er å gi Aktiv Trening i gave:

1. Velg antall magasiner
På hjemmesiden vår
kan du velge å gi 5, 8 eller 12 magasiner. Prisene starter fra 199 kr., så du kan selv bestemme hvilket prisnivå gaven skal ligge på. Og magasingaven stopper automatisk når mottakeren har fått alle magasinene du bestilte.  

2. Skriv en personlig hilsen
Gled den heldige mottakeren med en personlig hilsen.

3. Oppgi dine egne opplysninger
Mottakeren løser selv inn gavekortet online med en verdikode fra gavekortet.

4. Betal for gavekortet
Du kan betale med kredittkort eller MobilePay. Du får deretter en bekreftelse på e-post.

5. Vi leverer
Du mottar umiddelbart et gavekort i innboksen. Deretter kan du skrive det ut eller sende det videre på e-post. Det er en verdikode på gavekortet som mottakeren bruker til å løse inn gaven. 


+ HER KAN DU LESE MYE MER OM ÅRETS BESTE JULEGAVEIDE

5 GODE GRUNNER til å gi et magasin i gave


• Et magasin er en personlig gave.

• Et magasin er avslappende luksus-tid.

• Et magasin gir deg ny kunnskap.

• Et magasin er noe som kan brukes.

• Et magasin er en gave som dukker opp hver eneste måned


Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: