Gled deg til det nye nummeret

Nå er det nye nummeret av Aktiv Trening ute, og det er fullpakket av inspirasjon, motivasjon, tips og gode råd til deg og treningen din. Bare se her!

3. mars 2019 av Redaktionen

FORBEDRE LØPESTILEN
Løpestilen er avgjørende for hvor effektivt du beveger deg og risikoen for skader. Vi ser nærmere på de tre fasene i løping – fraspark, svev og landing – og viser deg hvordan du bør bruke hofter, bein, armer, føtter og hender for å få mest mulig ut av løpingen.

NYE KARBOHYDRATER
Sett deg til bords med vår guide til sunnere og grønnere karbohydrater. Se hvordan du kan gi middagen en sunn og slankende oppgradering med en gjennomgang av de beste og mest velsmakende alternativene til de vanlige karbohydratene.

DET PERFEKTE PROGRAMMET
Et bra treningsprogram gir framgang og motivasjon til å komme deg på treningssenteret uke etter uke. Vi gir deg bitene til det perfekte treningsprogrammet, som du fortløpende kan justere slik at du kan fortsette å utfordre og utvikle kroppen din.

AU!
Mange spiser smertestillende piller, men hva gjør de egentlig med kroppen din, og hva er best mot hvilke smerter? Vi kikker nærmere på de vanligste smertestillende pillene.

SYKKELRITT I 40 KULDEGRADER
Iditarod Trail Invitational kalles verdens hardeste vinterultraløp. 1600 kilometer gjennom Alaskas mest ufremkommelige ødemark skal forseres, i temperaturer ned til 40 kuldegrader. Bli med på det ekstreme eventyret!

BRUK PULSEN
I dag er de fleste moderne treningsklokker utstyrt med pulsmåler. Se hvordan du bruker dem for å få et målrettet innblikk i helse, trening og restitusjon.

TREN I MØRKET
Uansett om du løper, sykler eller går på ski, bør du ikke la mørket stå i veien for treningen. Se hvordan du med små justeringer får trent utendørs, selv om sola glimrer med sitt fravær.

SUPERSÅLER
Vi går produsentenes løpesko etter i sømmene og ser nærmere på de viktige sålene som konstant utvikles for å gjøre skoene lettere og raskere.

I TILLEGG FÅR DU en masse nyheter, forslag til øvelser, gode oppskrifter og tester av klær og utstyr.

Vi ses i det nye nummeret av Aktiv Trening!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: