Julegavetips: Den perfekte treningsbagen

Gled en treningsglad mann eller kvinne med en smart kvalitetsbag i en praktisk størrelse fra Salomon.

1. desember 2017

Salomons treningsbag har begeistret mange treningsentusiaster med sin praktiske størrelse, slitesterke kvalitetsmaterialer og gjennomtenkte detaljer. Akkurat nå får du den til en fantastisk pris sammen med Aktiv Trening - en sikker julegavehit til den aktive mannen eller kvinnen i huset. 

Den lille, handy treningsbagen er lett å ta med seg og tar ikke unødvendig stor plass i treningssenterets små skap. Den rommer fint sko, håndkle, treningstøy, vannflaske og de andre få tingene du trenger å ta med deg på trening. 

Bagen har to innerlommer med glidelås, så det er lett å holde styr på hengelås, hodetelefoner og andre småting. Hankene er såpass lange at du også kan slenge bagen på ryggen hvis du for eksempel skal sykle med den, og den vanntette gummibunnen gjør bagen veldig værrobust og slitesterk. 


Du får Salomon-treningsbagen sammen med 2 numre af Aktiv Trening for kun 69,50 kr. (+49,50 kr. i porto). 

Sammen med bagen får du Aktiv Trening, Norges beste treningsmagasin med masse inspirasjon og motivasjon for aktive kvinner og menn. Hver måned kan du glede deg til masse spennende input til mosjon og trening, motiverende planer og guider, fascinerende historier om nye trender og grundige artikler fra treningsverdenen - alt sammen overkommelig, flott og underholdende presentert. 

Vi gleder oss til å gå inn i 2018 og hjelpe deg eller noen du er glad i til å nå målene sine. 


Her kan du lese mer om tilbudet – og klikk her for å laste ned et gavekort som du kan gi bort på julaften.  

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: