Slik kler du deg til vinterens løpeturer

Bruk det populære trelagsprinsippet når du kler deg til vinterens løpeturer. Her ser du hva du bør gjøre for ikke å fryse.

25. desember 2017

Det kan være en fantastisk opplevelse å løpe om vinteren - hvis du sørger for å velge riktig tøy å løpe i. Den optimale løpebekledningen holder deg tørr og varm, samtidig som du har gode muligheter for å regulere temperaturen. Det oppnår du best ved å kle deg etter det berømte trelagsprinsippet:

1. Det innerste laget...

... skal sitte tett inntil kroppen og skal holde deg tørr ved å transportere vekk svetten. Klassisk svetteundertøy er et opplagt valg, men hold deg unna bomull. Riktignok suger det svetten til seg, men bomull holder også på svetten og gjør deg klam, tung og kald. 

2. Mellomlaget...

... som også kalles det isolerende laget, skal gi varme, men likevel klare å transportere vekk svetten. En treningstrøye i ull eller polyester er et godt valg. Det er gjennom det isolerende laget du justerer hvor varmt du vil ha det. Ettersom vinteren skrider fram og temperaturene synker, kan du ta på et tykkere mellomlag. 

Få en flott treningstrøye fra Kari Traa sammen med 3 numre av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Her kan du lese mer om tilbudet.  

3. Det ytterste laget...

... skal beskytte mot vinden, og da er en tynn vindjakke super å bruke. Det trenger ikke være noe varme i det ytterste laget, så lenge det er vindtett. Det bør likevel være relativt pustende, ellers holder det på svetten som de innerste lagene har transportert vekk fra huden. 

Få en flott treningstrøye

Mangler du et godt mellomlag til vinterens løpeturer? Akkurat nå får du en flott treningstrøye fra Kari Tra sammen med Aktiv Trening. 

Trøya er supermyk og formsydd i et behagelig stretchmateriale, så den følger fint bevegelsene dine mens du trener. 

Trøya er laget av et hurtigtørkende og svettetransporterende materiale som gjør den perfekt som treningsmakker på kjølige dager. Det er også meshpaneler under armene og på ryggen, så du er god ventilasjon når du trener. 

Du får denne flotte Kari Traa-treningstrøya sammen med 3 numre av magasinet Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto).

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: