Bli med Aktiv Trening på treningsreise

Bli utfordret og få ladet opp batteriene på vårens beste treningsreise

16. desember 2021

Aktiv Trening lanserer nå en treningsreise for alle som elsker å trene under åpen himmel. I den greske vårsola og vakre naturen vil det bli morsomme, lærerike og utfordrende aktiviteter fra morgen til kveld. Vi reiser 22. mai, og du kan bli med!

Vi samler et lag av superdyktige instruktører fra hele Norden, som vil gjøre alt for å skape en fantastisk treningsferie. Rammene er den flotte treningsresorten Porto Myrina, som ligger på den idylliske greske øya Limnos. Der skal vi løpe turer langs vannet, sykle i fjellene, svømme i havet og ha det moro.

Det blir masse løpetrening på programmet, og du vil få god veiledning både når det gjelder teknikk og treningsmetode. Vi skal løpe både langt og rolig og kort og raskt – alt sammen i den vakre naturen. Vi skal selvfølgelig også ut å oppleve øya på terreng- eller gravelsykler.

I tillegg blir det masse styrketrening på programmet – både med og uten utstyr. Når kroppen har behov for å roe ned, kan du prøve deg på yoga for idrettsutøvere eller avslutte dagen med en rolig uttøyingstime.

HVEM KAN DELTA?

Alle mosjonister er velkomne, uansett nivå. Det vil både bli timer for dem som vil utfordre seg selv og for dem som vil ta det litt roligere. Du bestemmer selv hva og hvor mye du deltar på.

Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen hvis du reiser alene. Det blir et fint fellesskap, og du kan enten dele rom med en annen deltaker av samme kjønn eller betale litt ekstra for enkeltrom.

Hvis Utenriksdepartementet fraråder reiser til Hellas på grunn av koronavirus på det aktuelle tidspunktet, får du pengene tilbake. Ellers gjelder vanlige avbestillingsregler.

DETTE KAN DU OPPLEVE

● Variert løpetrening i flott terreng

● Fete sykkelturer på terreng- og gravelsykler

● Styrketrening med både utstyr og kroppsvekt

● Avslappende aktiviteter som yoga for utøvere

● Superdyktige instruktører med fokus på både gruppa og hver enkelt

● Inspirerende foredrag

● Mildt klima og flott natur

● 4-stjerners treningsresort

● God stemning og samhold, også hvis du reiser alene

TRENINGSREISEN I DETALJER:

● Når: 22.–29. mai 2022 

● Hvor: Hotel Porto Myrina på Limnos, Hellas

● Pris: 12 498 kr.


DETTE ER INKLUDERT:

✔ Fly fra Oslo

✔ Mat på flyet

✔ Transport til og fra flyet

✔ Seng i dobbeltrom

✔ Helpensjon og drikke til hvert måltid

✔ Fullt treningsprogram

LES MER HOS APOLLO REISER HER!

MØT INSTRUKTØRENE

Martin Kreutzer
Martin har vært trener på utallige treningsreiser, der han tar gjestene med ut i den lokale naturen for å løpe, gå eller sykle. Han er en rutinert og ivrig instruktør, som garantert vil gi deg store treningsopplevelser. Martin er også ernæringsekspert og en populær forfatter og foredragsholder, som i løpet av turen vil holde foredrag om betennelsesdempende kosthold.


Kristin Birkelund
Kristin er en ekspert på å sette sammen effektiv styrketrening og motivere deg til å yte ditt aller beste. Hun kommer både til å gi instruksjoner i klassiske styrkeøvelser med utstyr – og til å kjøre morsomme bootcamp-lignende timer på stranda. Bare bli med – Kristin vil nok sørge for at du går fra timen litt sterkere og blidere enn da du kom.


Siri Jona Gold Nordén
Siri er full av energi og har en sterk utstråling, som gjør at gjestene elsker timene hennes i alt fra HIIT til tøying og avslapping. Hun har lang erfaring som instruktør på treningsreiser, og på denne turen vil hun blant annet sørge for at du virkelig får roet ned, når hun underviser i nybegynnervennlig yoga, som er spesielt bra for idrettsutøvere.


Lasse Lyhne
Lasse er redaksjonssjef i Aktiv Trening og en lidenskapelig løper og syklist. Han vet alt om hvordan man gjør treningen spennende, effektiv og variert, og hans viktigste mål er at du kommer hjem med en masse kule turer i bagasjen – og smarte tips til å fortsette treningen når du er hjemme igjen.


Andreas Jansson
Andreas har bakgrunn som reiseleder på treningsresorten Playitas, og det er han som skal sørge for at turen går knirkefritt. Andreas er god til å få alle til å føle seg velkomne og har en smittende treningsglede. Han trener blant annet triatlon og yoga, men er også glad i sosial lagidrett. 

LES MER HOS APOLLO REISER HER!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: