Få en flott treningstrøye fra Craft for 99,50 kr.

Få en perfekt start på 2019 med denne flotte treningstrøya fra Craft. Trøya er varm, tett og funker fantastisk til å holde kulda ute når du trener.

25. desember 2018 av Aktiv Tæning

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en genial treningstrøye som er helt suveren på treningssenteret eller som det innerste laget på treningsturene i de kalde månedene. Og det beste av alt er at du akkurat nå kan få den sammen med Aktiv Trening for BARE 99,50 kr.

Det er tydelig at Craft har tenkt på detaljene med denne trøya. Komforten er rett og slett helt topp, og trøya er lagd av et pustende materiale og er fantastisk til å transportere overskuddsvarme vekk fra kroppen. Derfor kan den brukes til stort sett alt. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens på varmere dager fungerer den fint som ytterste lag.

Trøya har også en flott passform og god lengde, slik at den ikke kryper oppover når du terner på senteret, løper i vinterkulda eller tråkker av gårde på sykkelen. 


(PSST! Akkurat nå får du trøya fra Craft og tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. Totalt 149 kr.) Her kan du lese mer. )

Ermene er designet
med ekstra lengde og et hull ved håndleddet som du kan stikke tommeltotten gjennom. Dermet kan du trekke ermet over hånda, og holde hendene varme når du løper eller sykler - en smart funksjon som du kommer til å bli veldig glad i. 

Med glidelåsen foran har du god mulighet for ekstra ventilasjon. Og hvis du bruker trøya en kjølig morgen eller kveld, kan den dras helt opp slik at den høye halsen danner en herlig krage. En fin detalj er at glidelåsen blir skjult under en liten stoffkappe, slik at det ikke gnisser eller klær mot halsen. Den er også skjermet på baksiden, slik at den ikke gnisser mot brystet..

Akkurat nå får du denne geniale trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. Totalt 149 kr.)

Da er du klar for å komme godt i gang med 2019. Her kan du lese mer.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: