Aktiv Trening magasin 07/18

Nytt magasin på gata

Nye Aktiv Trening har landet. Her er noen av de mange spennende og inspirerende artiklene du kan glede deg til.

18. juni 2018 av Aktiv Trening

Nytt magasin på gata

Nå er det nye Aktiv Trening på gata med masse spennende innhold til deg. Du kan blant annet glede deg til å lese de 50 beste tipsene til hvordan du får fart på styrketreningen. Les også vår guide til hvordan du kommer i gang med morgentrening, som er perfekt for denne årstiden. Gled deg også til: 

  • Lyn- trening på landeveien: Det krever litt struktur og viljestyrke, men når du først er blitt fortrolig med de raske intervalløktene, er det både morsomt og tilfredsstillende med rytmeskiftene i syklingen. 

  • Slik gjør du løpeturen morsommere: Her har vi samlet åtte humørgivende løpeturer som tar deg ut av rutinen og sender deg til steder du ikke har vært før.

  • Spis deg fri for skader: Med riktig mat kan du redusere risikoen for å bli skadet og komme raskt i gang igjen hvis uhellet skulle være ute.

  • Stortest av sykkelhjelmer på tre budsjetter: Er du ute etter å skaffe deg ny landeveishjelm har vi gode nyheter, for nå er det faktisk vanskeligere å finne en dårlig hjelm enn en god hjelm.

Og mye, mye mer! Vi ses i det nye nummeret av Aktiv Trening.

Artikler fra blad 7/18_no

Vi anbefaler: Genialt løpebelte

Nå kan du oppbevare telefon, nøkler og kredittkort på en enkel og trygg måte når du trener. Med dette smarte beltet kan du nemlig ha alle de viktige tingene med på løpeturen, sykkelen eller på treningssenteret. Beltet har to lommer som kan utvides og holde fast tingene dine, så du nesten ikke merker at du har dem med. Med de to lommene kan du ha nøklene i den ene, mens telefonen kan ligge sikkert og uten å bli ristet i den andre.

Den store lomma har en liten utgang til høretelefonene på baksiden, og beltet er også vannavvisende slik at tingene dine ikke blir våte. Akkurat nå får du det geniale beltet sammen med to utgaver av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr i porto og ekspedisjon), TOTALT 99 kr. Du får også med en digital løpeguide med mange tips om hvordan du blir en raskere og bedre løper. Her kan du lese mer om tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: