Forside 9/18

Nytt magasin på gata

Nye Aktiv Trening har landet. Her er noen av de mange spennende og inspirerende artiklene du kan glede deg til.

22. august 2018

Nytt magasin på gata

Drømmer du om å løpe raskere er intervalltreningen den mest effektive veien for å komme i toppform. i det nye nummeret av Aktiv Trening kan du lese vår store guide til ni suverene intervaller. Og elsker du sykling, kan du lære de beste teknikkene til din neste sykkeltur i terrengløypa. 

Du kan også glede deg til:

  • Slik lykkes du på treningssenteret:: Målet ditt er avgjørende for treningen og hva du bør ha spesielt fokus på. Vi gir deg fire suksesstrategier som gjør at du når treningsmålene dine. 

  • Verdens største terrengløp: Bli med til Lidingöløpet, som hvert år lokker titusenvis av løpeentusiaster til den lille øya i Sverige. 

  • 15 tips til å lure hjernen: Visste du at du blir nudget hver gang du handler? Her får du vite mer om fenomenet, slik at de sunne valgene blir en selvfølge, helt uten at du trenger å tenke over det.  

  • Få mye mer ut av sykkelcomputeren:  Vi viser deg hvordan du får mest mulig ut av de mange funksjonene du har på sykkelcomputeren. 

  • Hverdagsmat med en tvist - Kyllingbryst: Få våre fire flotte oppskrifter med kyllingbryst. De inneholder muskeloppbyggende proteiner som vil hjelpe deg i et aktivt treningsliv. 

  • Stortest av vindjakker: En velsittende vindjakke er helt uunnværlig i løpegarderoben. Les vår stortest av sesongens beste vindjakker. 


Og mye, mye mer! Vi ses i den nye utgaven av Aktiv Trening.

Aktiv Trening anbefaler: T-skjorte og shorts

Nå kan du få et lekkert treningssett med shorts og t-skjorte til en helt fantastisk pris. Setter er av høy kvalitet og egner seg superbra til en god løpetur eller en økt på treningssenteret. Den geniale hybridshortsen har innebygget tights, noe som gir en fin passform samtidig som du kan nyte den luftige følelsen fra den klassiske splittshortsen. T-skjorta er laget av et lett og behagelig materiale, og baksiden er perforert med mange små, fine hull som gir en fantastisk utlufting når du trener.

Akkurat nå kan du få hele settet med shorts og t-skjorte for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedisjon. I alt 149 kr.) Du sparer 669 kr. Sammen med settet får du også 3 numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som er fullt av motiverende tips, gode råd til treningen og kostholdsråd fra våre eksperter. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: