Nytt magasin ute - se det her!

Den nyeste utgaven av Aktiv Trening har nettopp inntatt bladhyllene, og du har masse motiverende lesing i vente. Her er en sniktitt på noen av denne månedens artikler.

20. november 2017 av Redaksjonen

2017 er i ferd med å ebbe ut, og jula nærmer seg med raske steg. Mangler du den perfekte gaven til din aktive partner, sønn, venn, datter, mor, far eller onkel, så får du hjelp her. I årets siste nummer av Aktiv Trening har vi nemlig samlet alt det beste treningstøyet og-utstyret fra 2017, i alle prisklasser. Du kan selvsagt også gi en Aktiv Trening i gave (sjekk HER). 

I desember-bladet kan du blant mye annet også glede deg til å lese om:  

Kongen av kardio

Romaskinen står ofte alene og forlatt ved siden av tredemøllene og crosstrainerne på treningssenteret. Men det er synd, for nettopp romaskinen gir eminent kretsløpstrening, der stort sett alle musklene i kroppen får kjørt seg. Vi gir deg en introduksjon til treningssenterets supermaskin. 

25 tips og råd om vinterløping 

Kulda og mørket har meldt sin ankomst, men det trenger ikke å bety at du må sette løpetreningen på pause. Vi har samlet de beste tipsene for vinterløping med suksess - alt fra påkledning og teknikk til treningsprinsipper og vinterutstyr. 

De store treningstrendene i 2018 

Vi har bedt ekspertene kikke inn i krystallkula og komme med sine forslag til hvilke treningstrender som kommer til å prege løping, sykling og trening det neste året. 

I desember-magasinet får du også:

  • Kettlebell swing: Slik mestrer du superøvelsen
  • Stor guide til perfekt løpeteknikk når det går nedover
  • Sunne oppskrifter på hverdagsmat med pasta
  • Fantastiske sykkelnyheter på vei i det nye året 
  • Mange utstyrsanmeldelser
  • … og mye, mye mer

Skynd deg ned i kiosken eller få Aktiv Trening levert i postkassa ved å tegne et abonnement HER. (det er velkomstgave til nye abonnenter.). 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: