Aktiv Trening 7/19
© Aktiv Trening

Nytt nummer i salg!

Nå er det nye nummeret av Aktiv Trening ute, og det er spekket med masse spennende innhold til deg. Se hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

28. juni 2019

Nytt nummer i salg

Nå er det nye nummeret av Aktiv Trening ute, og det er spekket med masse spennende innhold til deg.

I det nye bladet kan du blant annet se fram til:

Spis smart - tren bedre
© Aktiv Trening

Spis smart - tren bedre

Lavt blodsukker, hold, dårlig restitusjon og skader. Det er ikke tvil om at feil kosthold kan ødelegge treningen. Se hvordan du bør spise når du vil trene før frokost, på formiddagen, på ettermiddagen eller om kvelden.

Sykkeleventyr på endeløse stier ute i Atlanteren
© Aktiv Trening

Sykkeleventyr på endeløse stier ute i Atlanteren

Terrengsykkelfolket har kastet seg over fotturparadiset Madeira. Med god grunn – for vulkanøya i Atlanterhavet byr på noen av Europas aller beste sykkelstier. Dessuten er kost og losji svært rimelig på den portugisiske øya.

Vi prøver hinderløp
© Aktiv Trening

Vi prøver hinderløp

Ta et mosjonsløp, og tilsett flust av hindre som høye murer og tunge trestammer – og masse gjørme. Da har du oppskriften på den hotteste løpstrenden for tiden: hinderløp. På få år har de morsomme og tøffe løpene tiltrukket seg alt fra hardbarkede crossfitutøvere og ekstremutøvere til mosjonister som bare vil ha en annerledes utfordring.

I tillegg får du gode tips til grillen, en plan over øvelser til styrketreningen, guide over sommerens beste bær og mye, mye mer!

Vi ses i det nye nummeret av Aktiv Trening.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: