Magasin 9/19
© Aktiv Trening

Nytt nummer i salg!

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

23. august 2019

Nytt nummer av Aktiv Trening ute 

Nå er det nye nummeret av Aktiv Trening ute, og det er fullt av spennende artikler til deg.

Her er en smakebit på hva du kan glede dig til å lese om i det nye bladet.

7 steg som gjør deg klar til å løpe i terrenget 

Fartsfylt løping på småstier, myk skogbunn, bratte skrenter og hva skog og mark ellers kan by på av listige utfordringer, hever utbyttet av løpetreningen merkbart – og gjør den så mye morsommere. 

Med noen enkle steg viser vi deg hvordan du kommer i gang med verdens morsomste løpeform.

Gjørme, støv og jakten på et enklere liv 

Bobby Wintle er en av gravelsyklingens sentrale pionerer. Han har hatt en finger med i de fleste av de store grusrittene i USA og har sin del av æren for den eksplosive populariteten. 

Han er også en av sykkelsportens største hippier, insisterer på å klemme hver eneste deltaker som kommer i mål og tror man kan oppnå selvinnsikt og finne igjen troen på menneskeheten på øde grusveier langt fra byens mas og jag.

Tren deg til en sterk rygg 

Hver måned opplever over 900 000 nordmenn smerter i korsryggen eller nedre del av ryggen. Hvis du vil unngå å bli en del av den kjedelige statistikken, er styrketrening et av dine aller beste våpen.  

Her viser vi hvordan du med noen få velvalgte øvelser kan trene deg til en sterk, sunn og smertefri rygg.

Tester av nytt utstyr

Test av det nyeste utstyret for deg som trener. Denne gangen en rimelig toppsykkelhjelm, en nyskapende sykkelshorts og en lett løpetrøye fra Dæhlie.

I tillegg får du oppskrifter på sunne pitabrød, et portrett av verdens raskeste mann, Eliud Kipchoge, en guide til hvordan du best trener med håndvekter, og mye, mye mer. 

Vi ses i det nye nummeret av Aktiv Trening.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: