Nytt nummer i salg!

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

17. oktober 2019 av Redaktionen

Her er en smakebit på hva du kan glede dig til å lese om i det nye bladet.

Løp i all slags vær

Nå som du var så godt i gang med løpetreningen, kommer plutselig høsten med regn og ruskevær, og framover blir det bare mørkere og kaldere. Men ta det med ro – det er ingen grunn til å ta alle løpeturene innendørs på treningssenteret eller parkere løpeskoene helt til våren. 

10 myter om mat og trening

Hvordan bør du spise for å bli sterkere? Er det viktig å fylle på med karbohydrater før en løpetur? Og hva med proteinbarer? Det er lett å bli forvirret når det er snakk om mat og trening, for det er veldig mange ulike påstander i omløp. Her har vi tatt for oss de vanligste og sjekket om det er noe i dem. 

Når ironman ikke er nok 

Med populariteten til knallharde Norseman har det kommet en rekke ekstreme triatlonkonkurranser verden over. Her er det ikke bare de lange distansene som utfordrer, men også iskaldt vann, stupbratte fjell, forrædersk vær og løperuter i nærmest uframkommelig terreng.

Godt grep og varme føtter

Vinteren er på vei, og nå kommer det en rekke helt nye løpesko. Produsentene har jobbet med såler og overdeler i bestrebelsene på å skape løpesko som kan møte vinterens utfordringer og både være funksjonelle og godt synlige. Vi har sjekket hva de store merkene har å by på til den kommende vintersesongen, og valgt ut de mest spennende modellene, slik at du kan gjøre det beste kjøpet for nettopp deg.

Du får alt dette, i tillegg til mye mye mer.

 Vi ses i den nye utgaven av Aktiv Trening!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: