Nytt nummer i salg

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

14. november 2019 av Redaksjonen

Nytt Aktiv Trening i salg

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til. 

WATT – få bedre kontroll på treningen enn noen gang før!

Wattmåling er en av de største teknologiske nyvinningene innen løping de siste årene, og mye tyder på at watt vil revolusjonere måten vi trener og konkurrerer på. Watt kan gi oss et nøyaktig tall på hvor mye energi vi bruker til enhver tid, og det kan brukes til alt fra å måle formutvikling og løpeøkonomi til å disponere kreftene best mulig under en løpetur eller et mosjonsløp.

Få kontroll på væskebalansen - drikker du riktig

Velg vann som tørstedrikk! Slik lyder ett av de offisielle kostholdsrådene du (forhåpentlig) følger hver dag. Men hvor mye bør du egentlig drikke, hvorfor, og hva skal med i regnskapet? Lær mer om de livsviktige dråpene, slik at du verken får for lite eller for mye.

11 hete tips til vintersykling 

Snø, regn, vind og kuldegrader kan sette en stopper for landeveissyklingen om vinteren. Her er noen gode råd for å fortsette og sykle de neste månedene – og ikke minst møte våren i god sykkelform.

En uke i fjellet

Seks krevende fjelløp på til sammen 90 km og 5000 høydemeter i løpet av en drøy uke. Vi snørte terrengskoene og ble med da startskuddet gikk for den svenske manndomsprøven Tour de Fjällmaraton i Åre.

I tillegg kan du se fram til artikkelen "De glemte musklene", 24 fine utfordringer i desember, 10 løpefeller du bør unngå, fjerde del av styrkeskolen, nye utstyrstester og mye mer.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: