Nytt nummer i salg

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

2. januar 2020 av Redaktionen

Nytt Aktiv Trening i salg

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Nå ditt løpemål i 2020

Et nytt år er et naturlig tidspunkt for å justere ambisjonene dine i løpeskoene og finne ut hva målet ditt skal være det kommende året. Men ikke alle nyttårsforsetter er like gode. Her er masse inspirasjon for å finne et nyttårsforsett for 2020 som passer nettopp deg – og tips til hvordan du kommer helt i mål.

Styrkevaner som varer

Når nyttårsfeiringen er over og bakrusen har gitt seg, fylles treningssentrene opp av nye medlemmer som vil begynne å trene styrke i det nye året. Men å bygge opp gode treningsvaner, som holder måned etter måned, krever både øvelse, innsats og en god porsjon planlegging. Vi viser deg hvordan du får en god start og gir deg de viktigste tipsene til å lykkes med treningen på senteret – også på lang sikt – så ikke det velmente nyttårsforsettet bare blir et kort blaff.

Fyll opp riktig etter trening

Når musklene har fått kjørt seg og kretsløpet er blitt skikkelig utfordret, har kroppen behov for riktig påfyll for å komme seg igjen, bli sterkere og få ny energi. Her er ernæringsekspertens råd om hva du bør spise etter trening. 

Hvor langt, sa du? - sykkelritt på tvers av kontinenter

Sykkelferie og sykkelritt møtes i en ny type ekstremkonkurranser, som er blitt overraskende populære. De strekker seg over flere tusen kilometer og tar flere uker å gjennomføre. Kjernen i rittene er at deltakerne skal klare seg selv. Det er både eventyr og store fysiske, mentale og praktiske utfordringer.

Økologisk terrengløp i Irland

Klima og miljø har fått stadig mer fokus den siste tiden, og det gjelder også i løpsverdenen. Vi tok på terrengskoene og ble med på den første utgaven av EcoTrail Wicklow, som bød på 45 økologiske kilometer og 1700 bærekraftige høydemeter i den irske villmarka.

I tillegg kan du se fram til artikkelen "Smart mat", 13 tips til morsommere løpetrening på senteret, 6. del av styrkeskolen, nye utstyrstester og mye mer.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: