Nytt nummer i salg!

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

27. februar 2020 av Redaktionen

Nytt Aktiv Trening i salg

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Legg en løpeplan – og nå målet

Et av de viktigste redskapene for å lykkes med løpingen er kalenderen. Ved å planlegge sesongen nå og dele den opp i ulike faser, vil du komme i bedre form enn noen gang før. Vi viser deg hvordan du bør legge opp treningsperiodene best mulig.

Løft hele livet

Styrketrening er noe av det viktigste hvis du vil forbli «evig ung». Ny forskning viser at trening med vekter effektivt kan bremse de fysiske og mentale aldringstegnene vi har oppfattet som en uunngåelig del av det å bli eldre. Det er heller aldri for sent å begynne. Det er John Terragni (72) et levende bevis på. Han startet å løfte vekter for tre år siden, og nå har han verdensrekorden i benkpress i sin aldersklasse.

Hold vekta etter slankekuren 

Etter å ha gått ned i vekt er du både noen kilo lettere og mange erfaringer rikere. Hvis du bruker dem i din nye livsstil etterpå, er det mye lettere å holde på den nye vekta. Få de beste tipsene til hvordan du unngår å gå opp igjen.


Kvinnene herjer i ultrasporten

Det skjer noe oppsiktsvekkende i de mest ekstreme løpene: Gang på gang er det en kvinnelig utøver som knuser alle mennene og tar hjem seieren. Det skjer uansett om det er til fots eller på sykkel. I de fleste idrettsgrener er jo menn sterkest, men i ultrasporten er tendensen klar: Kvinner er minst like seige som de beste mennene

Japansk for nybegynnere

Okonomiyaki – vanskelig å uttale, enkle å lage. De sprø kålpannekakene er en klassiker i det japanske hverdagskjøkkenet, og de kalles også for japanernes svar på pizzaen, primært fordi du kan putte all verdens spennende fyll oppå. Her får du seks forslag til gode og sunne kålpannekaker – inspirert av japansk okonomiyaki, men med råvarer du finner i norske matbutikker.

I tillegg kan du se fram til artiklene "Kan jeg trene når …”, ”Hjelp til restitusjonen” og ”Høy puls – til vanns, til lands og på fjelltopper”. Vi gir deg også en ny utgave av styrkeskolen, samt en masse nye tester av nye produkter. Du får alt dette og mye, mye mer i den nyeste utgaven av Aktiv Trening.

Vi ses i magasinet!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: