Nytt nummer i salg!

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

27. mars 2020 av Redaktionen

Nytt Aktiv Trening i salg

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Løp ditt beste mosjonsløp noensinne

Det er fantastisk å løpe et mosjonsløp. Du kan endelig høste gevinstene av all treningen du har lagt ned og bli del av et stort og energifylt fellesskap. Men det er mange ting å ta hensyn til hvis du skal gjennomføre et vellykket løp, og det handler ikke bare om å løpe. Men tar du en kikk i guiden vår blir alt sammen mye lettere. Vi forteller deg alt du trenger å vite om trening, kosthold, utstyr, logistikk og restitusjon slik at du får den beste løps opplevelsen du kan få. 

Øk utholdenheten

Utholdenheten avgjør hvor hardt og hvor lenge du klarer å presse deg. Den er en helt avgjørende del av den gode løpeformen og har betydning på alle distanser fra 800 meter og oppover. Og aller best – utholdenheten kan trenes opp hele livet. Her viser vi deg hvordan du gjør det best. 

Er alt sukker like usunt?

Hvitt og brunt. Klissete og tørt. Sukker kommer i mange former, men spiller det egentlig noen rolle for helsa om du bruker sukker eller honning på havregrøten? Vi har gravd dypt i sukkerskåla for å finne svaret.


Grønn muskelmat

Det er mange som kutter ned på kjøttet for tiden, men hvis du er ivrig med styrketreningen kan det være vanskelig å droppe biffen og kyllingen. For da sier du også nei til noen av de beste kildene til proteiner, som er så viktig for musklene. Heldigvis kan du fint få kraftige overarmer med et plantebasert kosthold – hvis du bare finner fram til de gode grønne proteinene.

“Jeg orker ikke ...”

Alle mosjonister – selv de mest ambisiøse – har av og til problemer med motivasjonen til å komme seg ut og trene. Men heldigvis er ikke viljestyrken en statisk størrelse, og den kan derfor trenes opp – i tillegg til at du kan hjelpe den på vei med små triks. Vi viser deg vei gjennom fire vanlige utfordringer.

I tillegg kan du se fram til en ny utgave av styrkeskolen, samt en masse nye tester av nye produkter. Du får alt dette og mye, mye mer i den nyeste utgaven av Aktiv Trening.

Vi ses i magasinet!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: