Nytt nummer i salg!

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

24. april 2020 av Redaktionen

Nytt Aktiv Trening i salg

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Skru opp farten

Får du opp farten i løpeskoene, blir du ikke bare en bedre løper, du blir også friskere: Du styrker hjerte og kretsløp, kroppen blir slankere og musklene blir sterkere. Du trenger heller ikke lide i flere timer. Noen sekunder med toppfart er nok. Vi viser deg hvordan du får fart på føttene.

Bikepacking for alle

Trekk ut kontakten, finn fram sykkelen, fyll veskene med det nødvendigste, dra ut i naturen og opplev på kroppen hvorfor bikepacking er blitt så populært. Det er mye lettere å komme i gang enn du kanskje tror.

Mål framgangen

For å få best mulig utbytte av styrketreningen er det viktig at du følger nøye med på framgangen. Du får mye større treningsglede når du kan se at all innsatsen du legger igjen på treningssenteret faktisk gir uttelling – at musklene vokser, at du er sterkere enn for en måned siden eller at kroppsvekta er på vei ned. Og hvis du finner ut at du er i ferd med å stagnere, kan du justere treningsplanen og komme raskt tilbake på sporet. Her viser vi deg seks metoder du kan bruke for å følge framskrittene dine, alt etter om målet ditt er å bli slankere, sterkere eller mer muskuløs.

Stortest løpesko

Årets nye løpesko. Den nyeste generasjonen av løpesko har akkurat sett dagens lys, og det er en spennende gjeng, som på flere måter skiller seg fra hva vi har sett tidligere. Nye tanker og ny teknologi har satt sine tydelige spor. 

Hightech fikser skaden 

Det er ikke moro å bli skadet, men skulle det skje, er dette det beste tidspunktet i historien å bli det på. De siste årene har det skjedd en revolusjon i synet på skader og muligheten til å behandle dem. Det har kommet en lang rekke nye, mer eller mindre fantastiske, metoder. Her ser vi nærmere på de fem mest lovende av dem.

Du får alt dette og mye, mye mer i den nyeste utgaven av Aktiv Trening.

Vi ses i magasinet!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: