Nytt nummer i salg!

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

28. mai 2020 av Redaktionen

Nytt Aktiv Trening i salg

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

20 tips til sommerløping 

Den norske sommeren er som skapt for løpeturer. Dagene er lange, naturen viser seg fra sin fineste side og temperaturene blir sjelden så høye at det er helt ulidelig å løpe. Så egentlig er det beste tipset til sommerløpingen bare å ta på løpeskoene og komme deg ut og nyte den. Men du kan gjøre den supre løpesesongen enda bedre. For sommeren gir mange muligheter til både å få morsommere trening, større løpeopplevelser og bedre form. Her får du 20 tips til hvordan du kan få enda mer ut av sommerens løpeturer. 

Stram opp nå!

Herlige, varme dager i badebukse og bikini venter om ikke så lenge, og dette er dermed tiden på året da mange tar et kritisk blikk i speilet og spør: Er denne kroppen klar for stranda? Er du innstilt på å gjøre en innsats for å bli flottere og mer veltrent til badesesongen, bør du sette inn støtet på tre avgjørende områder. Vi viser deg hvordan du ved å spise riktig, trene styrke og få opp pulsen kan få sommerkroppen du drømmer om.

Sterke og sunne føtter

Føttene dine bærer deg 365 dager i året – og de er bokstavelig talt basen for nærmest all trening. Det er derfor all mulig grunn til å gi dem ekstra oppmerksomhet. Se her hvordan du både styrker og pleier kroppens fundament.

Løp langt

Den lange løpeturen kan fort bli glemt i jakten på raske resultater og god kondisjon. Men uten langturene blir du aldri en ordentlig god løper. Langturen forbedrer fettforbrenningen og løpeøkonomien, den gjør deg mer robust...

Fart, grus og fuglekvitter

Om du liker tøffe ritt med blodsmak i munnen eller en roligere tur med overskudd til å snakke med sidemannen, har gravelrittene det du er ute etter. Du får det beste fra både landevei og terrengsykling. Ofte er arrangementene også krydret med kaffe, øl og sosialt samvær.

Du får alt dette og mye, mye mer i den nyeste utgaven av Aktiv Trening.

Vi ses i magasinet!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: