© Nytt nummer

Nytt nummer i salg

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

25. juni 2020 av Redaktionen

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Ferietid er treningstid

I sommerferien skal du lade batteriene, men det er også da du har tid til å være aktiv, uten at treningen må presses inn mellom alle mulig andre gjøremål. Derfor kan du utnytte ferien til å røske opp i treningsvanene og få nye sporty opplevelser. Gevinstene er mange både under og etter ferien hvis du kommer deg opp av solsenga av og til og holder formen ved like.

Få opp løpeformen i ferien

Ferien giver mulighed for at arbejde med løbeformen på en måde, som du ellers ikke har overskud til. Det er nu, der er tid og ressourcer til at tage næste skridt og komme til at løbe hurtigere, længere eller oftere. Vi guider dig til, hvordan du gør ferietid til træningstid – uanset hvad dine løbemål er.

Sterk og veltrent på 3 X 30 minutter

Det kan være en utfordring å få presset inn treningen i en travel hverdag. Men hvis du utnytter tiden optimalt, kan du faktisk få gode resultater på svært kort tid på treningssenteret. Bare se her hvordan du sikrer deg godt treningsutbytte med bare 3 x 30 minutters målrettet innsats i uka.

5 sykkelsmerter … og hvordan du blir kvitt dem

Sykling er skånsomt for kroppen, men helt uten smerter er det ikke. Vondt i ryggen, baken eller hendene er vanlige problemer. Se hvordan du tar hånd om dem – både idet de oppstår og når du kommer hjem.

Geniale grillmarinader 

Marinader beskytter kjøttet, er utrolig enkle å lage og tilfører spennende smaker til godbitene dine på grillen. Finn fram blenderen, og bli en mester i marinader med disse enkle oppskriftene.

Du får alt dette og mye, mye mer i den nyeste utgaven av Aktiv Trening.

Vi ses i magasinet

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: