Nytt nummer i salg

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

30. juli 2020 av Redaktionen

Nytt Aktiv Trening i salg
Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Sett fart på turene til jobb

For de travle er trening til og fra jobb snarveien til bedre form, god helse, topp humør og mer overskudd gjennom dagen. Skrur du litt på treningsknappene, kan du få stort utbytte av den sporty innsatsen til og fra jobb – uansett om du løper eller sykler. 

Populære mosjonsløp i cyberspace

Virtuelle mosjonsløp hadde allerede lurt i skyggen av de klassiske løpene i noen år. Men med et format som skreddersydd for sosial distanse og en god erstatning for alle de avlyste tradisjonelle arrangementene, fikk de en skikkelig boom bare få uker inne i koronakrisen. Nå strømmer utøvere på alle nivåer til de nye mosjonsløpene i cyberspace. 

Super harde styrkesett

Er du klar for å trene knallhardt og få enda bedre resultater av styrketreningen? Det finnes noen effektive metoder som kan utmatte musklene enda mer enn de vanlige styrkesettene, og det kan være nettopp det du har behov for hvis utviklingen har stoppet opp. Her er seks metoder som garantert gjør at musklene får kjørt seg.

VO2 Maks

VO2 – hva for noe??? Det høres kanskje avansert ut, men tallet bak det tekniske uttrykket er avgjørende for prestasjonsevnen i løpeskoene – og hvor lenge du kan forvente å leve. Heldigvis kan det forbedres gjennom trening og vekttap. Vi ser nærmere på maksimalt oksygenopptak og hvordan du forbedrer det.

Kjernetrening på stuegulvet

Kjernetrening kan være viktig hvis du vil prestere bedre, uansett om du skal løpe langt, løfte tunge vekter eller gå fortere på ski til vinteren. En sterk kjernemuskulatur reduserer dessuten risikoen for skader og bidrar til å rette deg opp, slik at du får en bedre kroppsholdning. Hvis målet ditt er en stram og flat mage, er kjernetrening også en del av vinnerstrategien.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: