Nytt nummer i salg

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

27. august 2020 av Redaktionen

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Takt og tone på løpeturen 

Kan man løpe på stedet hvil? Hvor ofte bør løpeklærne vaskes? Og er det greit å blåse ut av nesa midt på fortauet? Løping er en enkel og grei treningsform, men det finnes likevel en del uskrevne regler du bør kjenne til når du ferdes ute blant andre mennesker. Se hva du bør og ikke bør gjøre når du løper.

Sov deg sterkere

Søvnen er avgjørende for om du oppnår de resultatene av treningen du drømmer om. Sover du for lite eller for dårlig, reduserer du rett og slett verdien av all innsatsen i løpeskoene, på sykkelen eller på treningssenteret. De siste årene har forskerne funnet ut stadig mer om sammenhengen mellom søvn og prestasjoner, og de er ikke i tvil: Du kan sove deg både sterkere, raskere og sunnere.

Gi alt på slutten

En knallhard, intensiv sluttspurt som tyner ut de siste kreftene er en perfekt avslutning på styrkeøkta. På under 10 minutter kan du både utmatte musklene og få pulsen i været før du med god samvittighet kan gå i garderoben. Her er ti forslag til morsomme, varierende og utfordrende avslutninger. 

Stortest: Rimelige treningsklokke

Hvor mye treningsklokke får du hvis du har 2000– 3000 kroner til rådighet? Veldig mye, faktisk. Utviklingen har gått fort, og dagens rimelige klokker er mye bedre enn toppmodellene for bare få år siden. Vi kårer de beste treningsklokkene til under 3000 kroner.

Matens 4 viktigste byggesteiner

Fire næringsstoffer er egentlig alt kroppen trenger for å gi deg krefter og holde deg frisk og sunn. Vi ser nærmere på de viktige stoffene og viser deg hvordan du sikrer deg de beste kildene i riktige mengder til riktig tid.

Du får alt dette og mye, mye mer i den nyeste utgaven av Aktiv Trening.

Vi ses i magasinet

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: