Nytt nummer i salg

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

25. september 2020 av Redaktionen

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Helt opp helt ned

Få større muskler uten å trene mer. Høres det for godt ut til å være sant? Ikke desto mindre er det akkurat det du får ved å trene med fullt bevegelsesutslag. Alt du trenger å gjøre er å fokusere på å fullføre hver bevegelse i øvelsene helt ut – selv om det kanskje betyr at du må bruke lettere vekter.

Løp hele livet

Kroppen klarer rett og slett ikke det samme når vi er 50 som når vi er 25 år. Men det betyr ikke at du må droppe løpetreningen og begynne å spille boccia i steden, for med riktige justeringer på kosthold, trening og livsstil kan du fint fortsette å løpe – med gode resultater – selv om alderen har blitt høyere enn skostørrelsen.

Mediterer du uten å være klar over det?

Det senker blodtrykket og kan til og med gjøre at deler av hjernen vokser. Så ville det ikke være fint å oppdage at du allerede gjør det? i hvert fall nesten. Her er tre enkle guider som gjør deg (enda) flinkere til å meditere.

Turbo-turer på 2 hjul

Nå om høsten lokker det ikke akkurat med flere timer lange treningsturer på sykkelsetet. Men heldigvis kan det også fungere med mye kortere turer, hvis du bare setter dem riktig sammen. Her har vi oppskriften på en supereffektiv treningstime på sykkelen, slik at du får alt du trenger for å komme i form – uansett om du liker deg best på sti, landevei eller grus.

7 lumske faktorer som bremser farten

Hvor fort du løper, avhenger av hvor god form du er i. Men det er også en lang rekke eksterne faktorer som kan gi lavere fart. Vi har sett nærmere på forskningen og funnet de sju viktigste faktorene du bør ta hensyn til når du vil ut og løpe fort.

Du får alt dette og mye, mye mer i den nyeste utgaven av Aktiv Trening.

Vi ses i magasinet

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: