Aktiv trening 11/2020
Aktiv trening 11/2020

Nytt nummer i salg

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

30. oktober 2020 av Redaktionen

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Bli glad i å løpe i vintermørket 

Vinterløping høres kanskje ikke særlig forlokkende ut, for mørke, kulde, snøvær og vind kan drepe alt av motivasjon. Men vinterløping kan også være en magisk opplevelse som bidrar til bedre helse, mer energi og godt humør i den mørke tiden. Her er 12 grunner til å elske vinterløping. 

Beskytt deg mot sykdom

Høsten er snart på sitt mørkeste og kaldeste, og vi går inn i høysesongen for forkjølelser og andre sykdommer. Så nå er det tid for å styrke immunforsvaret, og da er kostholdet veldig viktig. Vi ser nærmere på den nyeste kunnskapen og forteller deg hva du bør spise for å holde deg sunn og frisk.

Lag ditt eget program

Nå i de kalde og mørke månedene er det mange som trekker inn i treningssentrenes varme lokaler. De som har lagt en målrettet plan for hvordan de vil trene, får både større utbytte og mer treningsglede. Du kan også bli en av dem, med vår store guide til hvordan du velger de beste øvelsene og som skreddersyr et helt eget styrketreningsprogram som gir resultater.

Tren sykling hele vinteren

Det er lett å holde sykkeltreningen ved like i vintermånedene. Med riktig utstyr, bekledning og motivasjon kan du snu det sure slitet til å bli gode opplevelser. Vi har funnet alle de beste tipsene, slik at du med noen små justeringer kan gå den mørke tiden i møte full av motivasjon.

Sko for løping i skog og mark

De nyeste terrengskoene utgjør et variert og imponerende felt. Her er det både sko for seige ultraløpere og dem som søker vekk fra asfalten for første gang. Vi har testet alle sammen.

Du får alt dette og mye, mye mer i den nyeste utgaven av Aktiv Trening.

Vi ses i magasinet

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: