Nytt nummer i salg nå!
© Aktiv Trening

Nytt nummer i salg nå!

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fylt med spennende artikler for deg. Her kan du se hva du kan glede deg til.

7. august 2019

Nytt nummer i salg nå!

Det nyeste nummeret av Aktiv Trening er ute og det er proppet med spennende artikler for deg.

Her er noen av artiklene du kan glede deg til å lese:

21 ting du bør unngå på landeveissykkelen
© Aktiv Trening

21 ting du bør unngå på landeveissykkelen

Sykkelsporten har en ekstremt sterk historie og kultur. Boka med nedskrevne regler er tykk, men ikke i nærheten av boka med uskrevne regler. 

Det er normer, koder og kutyme for alt, og det er bitte små detaljer som avslører om du er en fersking eller naturlig hører med «i klubben». Her er 21 ting du bør styre unna hvis du vil unngå rare blikk.

Ultralangt å løpe
© Aktiv Trening

Ultralangt å løpe

Den amerikanske løpsarrangøren Lazarus Lake er blitt en legende i løpeverdenen ved å arrangere løp som er så knallharde at sjelden noen klarer å gjennomføre dem.

 Når han står bak en konkurranse, kan du glemme alt om oppvarmingsshow, goodiebager, medaljer, massasje og andre ting du finner rundt vanlige mosjonsløp. Her er det lidelse som er den store gevinsten for deltakerne. 

Nå har løpskonseptet hans Backyard Ultra kommet til Skandinavia med prominent besøk av den myteomspunne mannen. Vi snakket med ham om løpet og livet – og hvordan de to tingene henger sammen

10 løpemyter som avlives av forskerne
© Aktiv Trening

10 løpemyter som avlives av forskerne 

Løpeverdenen er full av halvsannheter, og både nye og erfarne løpere kan fort bli forvirret over alle de velmente rådene og tipsene man støter på når man forsøker å gjøre det riktige. 

Mange av rådene har til og med etablert seg som fakta uten at de i det hele tatt er det. Vi har undersøkt noen av de mest seiglivede løpemytene – og kan avsløre at forskningen har veid og funnet de fleste av dem for lette.

I tillegg får du de beste strykeøvelsene for armene, stortest av sykkeltrøyer, tips til flytende kalorier, og mye mye mer.  

Vi ses i det nye nummeret av Aktiv Trening. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: