Nytt nummer i salg nå!

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

19. september 2019 av Redaktionen

Her er en smakebit på hva du kan glede dig til å lese om i det nye bladet.

Bakkeløping

Toppformen og det kraftfulle, spenstige løpesteget ligger i enden av bakken. Bakkeløping er en av de mest effektive metodene til å forbedre alle elementer av løpeformen. Her viser vi deg hvordan.

En treningskamerat er din snarvei til toppformen

Sliter du med motivasjonen til å komme deg på treningssenteret, så begynn å trene med en venn! En partner gjør treningen både morsommere og mer effektiv, og det er bevist at dem som trener sammen med andre har større sannsynlighet for å holde på de gode treningsvanene. Vi viser veien med de beste tipsene til hvordan dere får det beste ut av hverandre og hvilke fallgruver dere bør unngå.

40 sunne matvarer

Hvis du er opptatt av hva du putter i deg, kommer du sikkert hjem med mange sunne ting fra butikken hver uke. Men velger du alltid det beste? Vi har fått Aktiv Trenings ernæringsekspert til å plukke ut de 40 sunneste matvarene du bør putte i handlekurven.

Safari på to hjul

Etapperittet Joberg2c er et møte med Sør-Afrikas allsidige natur og en helt unik stemning, som mest av alt minner om en omreisende terrengsykkelfestival. Heng med og få et innblikk i nidagersrittet som går gjennom noe av verdens vakreste sykkellandskap.

I tillegg får du også en stor artikkel om de nye sykkelrullene (syklistenes beste venn i vinterhalvåret), en stor guide til intervalltrening, merkelige øyeblikk fra friidrettshistorien, en stor test av de nyeste treningsklokkene, styrkeskolen del 2 og mye mye mer.

Vi ses i den nye utgaven av Aktiv Trening!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: