Nytt nummer i salg nå!

Det nye nummeret av Aktiv Trening er ute, og det er fullt av spennende innhold for deg. Her får du en smakebit på hva du kan glede deg til i det nye magasinet.

30. januar 2020 av Redaktionen

Nytt Aktiv Trening i salg

Nå har det nyeste nummeret kommet ut og det er fullt av en masse spennende artikler for deg. Her er et lite utvalg av noe av det du kan glede deg til.

Løp deg til ny energi i vinterkulda

Løper du videre nå i vintermånedene, kan det være noe av det beste du gjør for både kropp og sjel. Du kan få ny energi og bedre humør, og du kan glede deg over en hel rekke helsegevinster hver gang du hopper i løpeskoene og kommer deg ut i den friske lufta. Se her hvordan du angriper vinterløpingen best mulig.

Snarveier til strek kjerne 

Sterk kjernemuskulatur er viktig for alle bevegelsene du gjør i hverdagen og på trening. Men rene kjerneøvelser som planken kan unektelig være litt kjedelige. Heldigvis er det ikke nødvendig å ligge og lide i vannrett stilling for å bygge opp kjernestyrken. Det kan du faktisk gjøre samtidig som du tar andre øvelser på treningssenteret.

Knekk nøttene 

Nøtter er små helsebomber, og erstatter du usunn snacks som potetgull og sjokolade med nøtter, gjør du både hjertet, hjernen, skjelettet og leddene en tjeneste.

Hinderløp i et helt døgn 

Hinderløp er en morsom og variert konkurranseform, som vokser raskt. Løpene er gjørmete, harde og morsomme, og er blitt populære fordi de er såpass korte at man kan delta uten å være topptrent. Men de mest ekstreme utøverne kjemper 24 timer i et strekk med løping, burpees, gjørmekravling og en masse andre tøffe utfordringer. Bli med på Spartan Ultra World Championship i den svenske villmarka.

Under den spanske sola 

For ivrige sykkelryttere er det ikke mye som slår en uke sørpå om våren. Sol, blå himmel og fine temperaturer gir mulighet for å tyvstarte sesongen og fokusere 100 prosent på å sykle med vennene dine.

I tillegg kan du se fram til artiklene "Er du lei av å være trøtt", "Utstyr til hjemmetreningen" og "Har du en plan?". Vi gir deg også en masse nye utstyrstester, samt en helt ny styrkeskole, der det står sirkeltrening på programmet. Alt det og mye, mye mer.

Vi ses i den nyeste utgaven av Aktiv Trening!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: