Aktiv Trening 6/19

Nytt nummer ute nå!

Nå er det nye nummeret av Aktiv Trening i salg – og det er fullt av interessant innhold for deg. Se hva som venter deg i den nye utgaven!

24. mai 2019

Nytt nummer ute nå

Det nye nummeret av Aktiv Trening er i salg nå, og det er fullt av interessant innhold om trening. 

I det nye magasinet kan du blant annet glede deg til:

Sommertid for styrketreningen

Sommertid for styrketreningen 

Et varmt og innestengt treningslokale lokker ikke noe særlig når sola skinner, så nå på sommeren kan det være vanskelig å komme seg på treningssenteret flere ganger i uka. Derfor bør du nå endre litt på treningsvanene. 

Vi viser deg hvordan du gjør styrketreningen morsommere, mer effektiv og tidsbesparende, slik at du kan nyte sommeren uten at det går utover formen.

Bytt underlag og bli en bedre løper

Bytt underlag og bli en bedre løper

Hard asfalt, mykt gress eller ujevne stier i skogen – det er ikke uten betydning hva slags underlag du løper på. De ulike underlagene belaster kroppen på hver sin måte og styrker ulike aspekter av løpingen. 

Ved å variere underlaget kan du både utvikle deg som løper, redusere risikoen for overbelastningsskader og ikke minst gjøre løpeturene morsommere og mer allsidige. 

15 tips til å bli klatrekonge

15 tips til å bli klatrekonge

Hvert år legger sykkelglade nordmenn ut på tøffe fjellturer på to hjul. Om det ikke er i fjellheimen her hjemme, reiser mange til Alpene, Pyreneene eller Dolomittene for å prøve seg i de store legendenes sykkelspor. 

Å sykle i fjellene er noe alle kan gjøre – bare ambisjonene settes utifra nivået. Med riktig trening og teknikk kan du bli klatrekonge i ditt eget rike. 

Bare sjekk disse uunnværlige tipsene, som garantert hjelper deg til topps – uansett om du skal delta i et sykkelritt eller ut på tur med venner.

Maraton i Las Vegas

Maraton i Las Vegas 

Selv om det er tungt å løpe maraton, kan man godt ta en fest samtidig. Vi dro til Las Vegas for å delta i det årlige Rock’n’Roll Marathon, der det er fyrverkeri, cheerleadere og rockemusikk langs ruta – og du har muligheten til å gifte deg underveis.

Og meget, meget mere. Vi ses i det nye nummer af Aktiv Træning._no

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: