Aktiv Trening 06/18

Se det nye magasinet

Nye Aktiv Trening har landet. Her er noen av de mange spennende og inspirerende artiklene du kan glede deg til.

24. mai 2018

Løp sommeren i møte med det nyeste Aktiv Trening

I det nye magasinet av Aktiv Trening får du de beste nyhetene innenfor løping, styrketrening, sykkelløp og mye mer. I denne månedens magasin kan du glede deg til: 

De slutter aldri å løpe

Noen får bare ikke nok. De siste årene har det vokst fram en ny gruppe ekstremløpere. De kjemper seg ikke gjennom tusenvis av kilometer i fjell og villmark, men satser på det konstante, vedvarende slitet år ut og år inn. Bli kjent med multi­-mara­tonløperne. 

Never stop running PDF

3 veier til sommerkroppen

Snart er det igjen tid for å finne fram badetøyet, og for mange av oss markerer strandsesongen den tiden på året da kroppen helst bør være på sitt flotteste. Er du fortsatt ikke i mål med den ønskede sommerkroppen, er det nå du må sette inn sluttspurten.

3 veier til sommerkroppen PDF

Vil du prøve deg på triatlon?

Triatlon er i vinden. Tusenvis av nordmenn kaster seg over multisporten, og de siste årene har det vært en eksplosiv økning i antall konkurranser. Alle kan delta, fra vanlige mosjonister til veltrente toppidrettsutøvere. Er du noenlunde fortrolig med én av de tre disiplinene i sporten, kan du kaste deg ut i det ved hjelp av våre gode råd og noen få ukers innsats. 

TRI PDF

Du kan også glede deg til:

  • Får du nok kostfiber? Les hvilke kostfibervalg som er bra og hvor mye du bør få i deg daglig. 
  • 12 enkle justeringer på sykkelen: Sett opp farta, og gi deg selv og sykkelen et par enkle justeringer. 
  • Storttest av shorts og løpetights: Vi anmelder shorts og korte tights til sommerens kommende løpeturer.
  • Trekk pusten riktig: Bli mindre stresset, få bedre søvn og bedre trening ved å trekke pusten riktig. 

Samt mye, mye mer. Vi ses i det nye nummeret av Aktiv Trening! 

Få mer ut av treningen

Vil du ha større utbytte av treningen? Da må du ha riktig utstyr. Akkurat nå får du en flott treningstrøye fra Craft sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50- kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Trøya er laget i et lett, mykt og elastisk materiale som følger bevegelsene helt suverent. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen.


Trøya har en verdi på 599,- kr, men akkurat nå får du den sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet - riktig god fornøyelse med treningen. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: