Smugtitt i det nye magasinet - ute nå!

Det nye nummeret av Aktiv Trening har nettopp kommet i bladhyllene, og det er proppfullt av motiverende artikler som kan holde deg på treningssporet i høst. Her er en smugtitt på noen av månedens artikler.

3. november 2017 av Redaktionen

Vær ærlig: Det er frost, kulde og mørke i horisonten så langt øyet kan se. Det er akkurat nå at klinten skilles fra hveten - hvem går i dvale sammen med Netflix og sjokolade i den myke sofaen og hvem holder fast på energi og form med fortsatt trening? I det nye nummeret av Aktiv Trening hjelper vi deg på vei mot den siste kategorien. Du kan blant annet glede deg til: 

Uansett om du trener inne eller ute i vintermånedene, så viser vi deg hvordan du trener best mulig og hvordan du setter sammen den perfekte vintertreningsmiksen - fra spinning, yoga og crossfit til terrengsykling, terrengløp og mye annet. 

Vi griper fatt i de sju mest utbredte tekniske feilene blant løpere, og viser deg hvordan du retter dem. Du kan få gratis fart - og du beskytter kroppen bedre mot skader. 

Nei, oppvarming er ikke bortkastet tid som er forbeholdt de gamle og skrøpelige, men tvertimot en forutsetning for å kunne løfte enda tyngre og ta formen til nye høyder. Har du 10 minutter? Da viser vi deg hvordan du bruker dem best mulig. 

I november-magasinet får du også:

  • Stortest av terrengløpesko
  • 17 motiverende podkaster til treningen
  • Turboprogram: bli sterk mens kaffen koker
  • Ultraløp for nybegynnere
  • 6 x frokost som gir energiboost 
  • … og mye, mye mer

Skynd deg ned i kiosken eller få Aktiv Trening i postkassa ved å tegne et nytt abonnement HER. (PS! Det er velkomstgaver til nye abonnenter. )

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: