Aktiv Trening nr. 5

Ta en smugtitt i det splitter nye magasinet

Det nye nummeret av Aktiv Trening er nettopp kommet på gata. Her får du muligheten til å ta en smugtitt i noen av de motiverende artiklene som hjelper deg gjennom treningen.

25. april 2018

Nye Aktiv Trening er nå på gata

I det nyeste Aktiv Trening får du de beste nyhetene innenfor løping, styrketrening, sykkelløp og mye mer. Denne måneden kan du blant annet lese historien om Giro d’Italia, et av verdens mest utfordrende etappeløp, der vi tar deg med gjennom 101 år med sprø anekdoter. I tillegg har vi skreddersydd en treningsguide for deg, slik at du kan få en kickstart på sommertreningen. Og så kan du glede deg til:

Verdens villeste MTB-ritt

Det finnes mountainbike-downhillrace, og det finnes by-downhillrace. Og så er det selvfølgelig  Red Bull Valparaíso Cerro Abajo – urban downhill-racet over dem alle. Bli med til det vanvittige MTB-rittet, og følg de fryktløse sykkelrytterne som skal kjempe seg ned den snaue to kilometer lange  Valparaiso Cerro Abajos downhillrute.

MTB skjermbilde

Energidrikker til treningen

Vi gir deg seks gode oppskrifter på energidrikke som skal inntas før, under eller etter treningen. Prøv for eksempel en energifylt powersmoothie med appelsinjuice, blåbær og banan, og les mer om hvorfor akkurat disse smoothiene er bra å drikke før trening.

Energidrikke skjermbilde

Test: Vårens beste løpesko for kvinner og menn:

Les vår stortest av sesongens løpesko, der vi bl.a. tester New Balance 1080V8, Nike Epic React samt Adidas Supernova.

Løpesko skjermbilde

I tillegg får du:

  • Akutthjelp på treningssenteret – Vi guider deg gjennom eventuelle utfordringer på senteret, slik at det blir lettere for deg å justere treningen etter forholdene. 

  • Meld deg på et løp – Det er vår, og det betyr mange muligheter for å melde seg på et mosjonsløp. Vi gir deg våre forslag til de beste kort- og langdistansemosjonsløpene.

  • Unngå de verste helsefellene på jobben – Øm kropp, støy og fet kantinemat er bare noen av faktorene som kan skade helsa på jobben. Vi viser deg hvordan du styrer unna helsetruslene. 


Og mye mer. Vi ses i det nye nummeret av Aktiv Trening!

Få mer ut av treningen

Vil du ha større utbytte av treningen? Da må du ha riktig utstyr. Akkurat nå får du en flott treningstrøye fra Craft sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50- kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Trøya er laget i et lett, mykt og elastisk materiale som følger bevegelsene helt suverent. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen.


Trøya har en verdi på 599,- kr, men akkurat nå får du den sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet - riktig god fornøyelse med treningen. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: