Vanvittig tilbud! Få et flott treningssett til KUN 69,50 kr.

Gi treningen et løft med et flott treningssett med t-skjorte, shorts og Aktiv Trening. Akkurat nå får du alt sammen til en helt fantastisk pris.

17. juni 2019 av Redaktionen

Trening er hardt. Derfor bør du ha det bra mens du gjør det, og her spiller klærne en viktig rolle. Det er rett og slett ikke noe verre enn å slepe seg gjennom treningen i klær som blir tungt av svette og sitter dårlig, så du til slutt ser ut som en sjørøver som har falt over bord. 

Derfor er vi i Aktiv Trening veldig glade for å kunne tilby et flott sett bestående av en super t-skjorte og et par fantastiske hybridshorts for kun 69,50 kr. I tillegg får du 3 numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som er stappfullt av gode tips, kostråd, spennende artikler og masse treningsmotivasjon. 

Men la oss ta en kikk på klærne først. 

Flere og flere produsenter retter fokus mot de populære hybridshortsene. Det forstår vi godt. De kombinerer nemlig det beste fra to verdener - den flotte passformen fra tightsen og den luftige følelsen fra splitshortsen. Derfor har vi valgt et par flotte hybridshorts til dette settet.

'FÅ SHORTS, T-SKJORTE OG MASSE MOTIVASJON TIL TRENINGEN FOR KUN 69,50 KR. HER KAN DU LESE MYE MER OM DET FANTASTISKE TILBUDET.'

Shortsen er genial
 til alt fra en tur i på treningssenteret til en løpetur. De er lette og luftige, og samtidig enkle å justere. Vår treningsredaktør har testet dem i et maratonløp, og det var ikke nødvendig å trekke dem opp rundt livet på noe tidspunkt. Shortsen har innebygde innertights som gir en fantastisk passform, og under hele turen satt de behagelig og kroppsnært rundt beina. OG så er de fantastiske til å beskytte mot gnagsår, som mange løpere kjenner til fra de klassiske splitsshortsene. 


Shortsen har
praktiske sidelommer, og på baksiden er det en ekstra lomme med glidelås, som er fin å legge nøkler, kredittkort eller andre småting som kan være greit å ha med på treningssenteret eller løpeturen i.


Den kortermede t-skjorta har et fint design og er lagd av et flott materiale. Når du tar den over hodet merker du fort hvor lett og behagelig den er. Forsiden er i lysegrå melange, mens baksiden er koksgrå og perforert med mange små hull, som gir fantastisk utlufting når du trener. Kort sagt: Dette er en trøye der komfort og kvalitet er på topp. Både shortsen og t-skjorta er selvsagt hurtigtørkende, så du trenger ikke være redd for å bade i svette i klærne i løpet av treningen.

Akkurat nå kan du få hele settet med shorts og t-skjorte for KUN 69,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedisjon. I alt 119 kr.) Du sparer 699 kr. Sammen med settet får du også 3 numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som er fullt av motiverende tips og triks, gode treningsråd og kostråd fra våre eksperter. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: