Vinn et genialt trådløst headset

100 prosent trådløse, støyreduksjon og ekstra bass. Sonys trådløse høretelefoner er geniale til sport, og du kan vinne dem her.(En betingelse for å delta er at du sier ja til å motta gode tilbud og nyhetsbrev.*)

29. juni 2018 av Redaksjonen

Nå er det slutt på å rive ut høretelefonene av ørene når du trener, fordi fingrene vikler seg inn i ledningene. Det skjer ikke med de flotte WFSP700N fra Sony, for de har ikke ledninger. Høretelefonene er 100 prosent trådløse, og når du først har satt dem i ørene, kan du være sikker på at de blir der. Lyden er super, og spesielt bassen er imponerende. 

Når du trenger å gi treningen et ekstra løft ( eller konsentrere deg på jobben eller med studiene), kan du slå på den innebygde støyreduksjonen og lukke lydene fra gata eller treningslokalet ute. Så er det bare deg og spillelista igjen. Og hvis du vil høre trafikken, kan du bruke Ambient Sound-tilstanden, der du kan nyte musikken uten å lukke omgivelsene ute. 


Høretelefonene er stemmestyrte og har innebygd mikrofon, så du kan bruke dem til håndfrie samtaler sammen med telefonen. I tillegg er de vannavvisende, så du trenger ikke bekymre deg for om du møter på en regnbyge eller om du svetter. 

Sonys høretelefoner veier 7,6 gram (stykket), og har en batteritid på tre timer. De kan legges i det medfølgende etuiet, som kan lade dem opp til 2x3 timers avspilling. 

I samarbeid med Sony lodder vi akkurat nå ut et par av de flotte høretelefonene i svart. Alt du trenger å gjør for å delta i konkurransen er å svare på spørsmålet nedenfor.  

Konkurransen arrangeres av Aktiv Trening. Hvis du har spørsmål om konkurransen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 23 06 87 09. Konkurransen løper i perioden 28. juni til 15. august 2018, og vi trekker 1 premie. Vi trekker blant alle de innkomne svarene, og du kan kun delta én gang. Vinneren får direkte beskjed på telefon når konkurransen er avsluttet den 15. august. Hvis vi ikke får kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Vinneren offentliggjøres her på siden. Premien kan ikke gjøres om til kontanter. Du må være 18 år for å delta og ha bosted i Norge. Ansatte i Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Personopplysninger som angis ved deltakelse i konkurransen, behandles i henhold til retningslinjene for personvern, som du kan lese på www.bonnierpublications.com/personvernpolitikk


Hva veier høretelefonene per stykk?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: