16 ting slanke mennesker gjør

Stjel de gode vanene som slanke mennesker har. Da er du langsomt, men sikkert, på vei vekk fra ekstrakiloene og mot en slankere utgave av deg selv.

5. september 2016 av I FORM

1: Få nok søvn Sover du for lite?

2: Spis alltid frokost

3: Spis sunne mellommåltider Nøtter er et genialt mellommåltid. Sammensetningen av protein, fiber og sunne fettsyrer holder deg glad og mett fram til neste hovedmåltid.

4: Drikk nok vann

5: Ikke bestill menyer Prøv å mostå fristelsen til å bestille menyer selv om du får mer mat for pengene. Velg heller enkeltstående retter.

6: Spis masse fulkorn

7: Spis mager protein Velg mager protein som del av hvert eneste måltid. Fisk, egg, magert kjøtt og magre meieriprodukter er sunne valg.

8: Spis krydret mat

9: Tygg maten grundig Sett deg ned når du spiser. Å spise i bilen eller når du går på vei til jobb kan føre til at du spiser altfor mye; kroppen rekker slett ikke å si fra om den er mett.

10: Innfør god matro Tv, smartphones og datamaskin underholder oss - også når vi spiser. Når vi ikke er oppmærksom på måltidet, registrerer ikke hjernen helt opplevelsen, og det er større risiko for at vi føler oss mindre mette enn vi er.

11: Tur etter middag

12: Les om sunnhet

13: Ta alltid trappene Gå til frokost i stedet for å ta heisen, parker langt vekk fra inngangen, gå over og snakk med personen i stedet for å sende e-post.. som ekstrabonus får du nettverket mer! TIPS: Fordeler ved trapper

14: Takle stress bedre Prøv å innføre stressreduserende tiltak i hverdagen. Gå på yoga eller ta en løpetur. Og trekk pusten dypt inn og ut når du kjenner opptakt til stress.

15: Sunn snacks tilgjengelig Ha frisk frukt på kjøkkenbenken, sunn snacks som nøtter i kontorskuffen, grønnsaker som gulrøtter og selleri i kjøleskapet - velg det som passer deg best.

16: Husk å le Flere forskningsresultater har vist at det er en sammenheng mellom glade mennesker og sunn livsstil.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: