© Colourbox

Beslutningsfasen

Ta stilling til om dette virkelig er det rette tidspunktet for å gå i gang med prosjektet. Motivasjonen er høy, men hvordan ligger det an med hensyn til arbeidspress, sosiale aktiviteter og andre potensielle barrierer? Når du først begynner, er det en klar fordel at du har tid og mulighet de første par ukene til å gå helhjertet til verks og skape gode rutiner. Det hindrer deg ikke i å treffe beslutningen allerede i dag. Du kan nemlig godt bestemme deg for at nå skal noe gjøres med vekten, og deretter vente i 14 dager før du faktisk begynner.

19. desember 2011

Ta stilling til om dette virkelig er det rette tidspunktet for å gå i gang med prosjektet. Motivasjonen er høy, men hvordan ligger det an med hensyn til arbeidspress, sosiale aktiviteter og andre potensielle barrierer? Når du først begynner, er det en klar fordel at du har tid og mulighet de første par ukene til å gå helhjertet til verks og skape gode rutiner.

Det hindrer deg ikke i å treffe beslutningen allerede i dag. Du kan nemlig godt bestemme deg for at nå skal noe gjøres med vekten, og deretter vente i 14 dager før du faktisk begynner.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: