© Istock

Er kveldsmat mer fetende?

Jeg er ofte sulten sent om kvelden, men jeg har hørt at det er lettere å legge på seg av det man spiser om kvelden. Er dette riktig?

Nei, det er helt greit å spise et sunt mellommåltid like før sengetid. Det gjør deg ikke tykkere. For eksempel foreldre som spiser middag i sekstiden av hensyn til barna, kan få lyst på mer mat før de legger seg.

Det er ikke noe problem hvis du gir etter for sulten, forutsatt at du spiser sunne ting som rugbrød med kjøttpålegg, et par gulrøtter eller noen nøtter. Hvis du velger sjokolade eller kake, risikerer du selvfølgelig å legge på deg.

Du kan også få lyst på et lite ekstramåltid sent på kvelden hvis du har trent hardt og spist tidlig. Da vil måltidet hjelpe deg med restitusjonen, fordi du gir musklene nye næringsstoffer.

Aktiv Trening anbefaler: Effektivt treningssett

VIL DU OGSÅ HA sterke rygg- og magemuskler? Det kan du få. En av de aller beste måtene å få det på, er å bruke et magehjul. Med bare få minutters trening hver dag, styrker du kjernemuskulaturen, får en sunnere holdning og unngår å falle sammen i ryggen og få smerter i korsryggen.

AKKURAT NÅ FÅR du et magehjul av høy kvalitet sammen med Aktiv Trening. Magehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtakene er ergonomiske med fordypninger til fingrene. Magehjulet er en del av vårt store treningssett med magehjul, treningsmatte, treningsstrikker, stor øvelsesguide og 3 numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Her kan du lese mer om det fantastisk gode tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: