© iStockphoto

Gå ned i vekt med Pokémon Go

Du får ikke bare mange rare dyr av å spille Pokémon Go. Underveis går du også ned i vekt.

25. juli 2016 av Christian Thestrup

Den siste tida har vi hørt om folk som har gått ut i veien foran bilder, falt ned fra klipper og er blitt arrestert for å krysse grenser rett og slett fordi de har vært litt vel opptatt av å spille Pokémon Go. Men hvis man holder seg i live og på den riktige siden av loven mens man spiller, viser det seg nå at det også er positive bivirkninger ved Pokémon Go.

Sist uke kunne amerikaneren Nick Johnson fra Brooklyn, New York, som den første person i verden nemlig fortelle, at han hadde samlet inn alle de forskjellige Pokémoner i spillet. Og i tillegg til at han nå har fanget 142 virtuelle dyr på telefonen sin, har han også gått ned fem kilo underveis i jakten.

Gotta catch 'em all

Hver dag siden spillet ble lansert den 6. juli har Nick gått 12,8 kilometer for å fange Pokémoner, og det har fått kiloene til å renne av - uten at han har endret kostholdet sitt. Til Pokémon Go-ekspertene kan vi fortelle at han underveis til nivå 31 har klekket 303 egg og fanget 4629 Pokémoner - noe som visstnok er veldig bra.

Hvis du tror at Nick Johnson sikkert er en ensom ned, så må du tro om igjen. Han jobber 50 timer i uka for en IT-bedrift og alle de små dyrene er samlet inn om kvelden eller tidlig om morgenen. Mye tyder på at han kommer til å gå ned enda mer i vekt med spillet. Hotellkjeden Marriott har tilbudt seg å sponse ham slik at han kan dra til Europa, Japan og Australie for å fange Pokémoner som kun finnes der.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: