© Istock

Er du klar for slankekur?

Skal du lykkes med en slankekur er det viktig at du gjør et ordentlig forarbeid fremfor å kaste deg over en populær kur. Her kan du se hvordan du øker sjansene for å lykkes.

11. desember 2014

Forbereder du deg skikkelig, er det større sjanse for at du oppnår det du vil med slankeprosjektet ditt, enn at du går lei etter et par uker.

I stedet for å kaste deg over en kur som er populær akkurat nå, gjelder det å finne den slankekuren som passer deg og din livsstil best. Men før du kommer så langt bør du finne ut om du overhode er klar for en slankekur.

Er du motivert for en slankekur?

Først bør du spørre deg selv om de virkelig er motivert til å starte en slankekur. Det du ser i speilet er kanskje ikke helt tilfredsstillende, men er det så ille at du vil gjøre noe med det? Det er stor forskjell på å tenke at magen kanskje kunne vært litt flatere, og å konkludere med at her MÅ det skje noe. Gjør opp med deg selv, er du klar til å gjøre jobben og leve med de savnene hver tapte kilo vil koste?

Er tidspunktet for en slankekur riktig?

Ta stilling til om nå er det rette tidpunktet å starte på. Å være motivert er selvfølgelig et viktig første skritt, men er du for eksempel inne i en stresset periode på jobben eller har ekstra mange sosiale aktiveteter i kalenderen, er det kanskje best å vente litt. Det er alltid krevende å innarbeide nye rutiner, så sørg for kalenderen er ganske tom de første par ukene.

Hva er det som må til for at du skal gå ned i vekt?

Motivasjonen er på topp og tidspunktet er riktig – nå kan du gå i gang med den viktige planleggingen. Du har kanskje vært på slankekur før og vet hva som virker og ikke virker for deg. Hva er realistisk i din hverdag? Skal familen være med på slankekuren, eller er dette ditt prosjekt? Når starter du? Står dette for deg som en nærmest uoverskuelig oppgave, bør du vurdere om du skal søke profesjonell hjelp. Ved å få den støtten det er i å ha noen å søke råd hos, øker du sjansen for å oppnå det vekttapet du ønsker.

Få mer ut av treningen

Vil du ha større utbytte av treningen? Da må du ha riktig utstyr. Akkurat nå får du en flott treningstrøye fra Craft sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,- kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Trøya er laget i et lett, mykt og elastisk materiale som følger bevegelsene helt suverent. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen. Trøya er designet med en lang glidelås foran, og det gir gode muligheter for ventilasjon. Hvis du bruker den en kjølig morgen eller kveld, kan den glides helt opp slik at den høye halsen blir en deilig, tett krage.

Trøya har en verdi på 599,- kr, men akkurat nå får du den sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,- kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet - riktig god fornøyelse med treningen. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: